Laura Cosoi: “Dacă mergi la Paris, ai grijă că…”

Laura Cosoi la Paris

Recent întoarsă dintr-o călătorie la Paris, alături de soțul ei, Cosmin, și Rita, Laura Cosoi a povestit despre zilele petrecute în capitala franceză și provocările întâlnite aici, în calitate de părinți ai unui copil mic. 

Deja nu mai este o noutate că Rita este o prezență constantă în deplasările părinților ei – fie cele de vacanță sau profesionale, in ciuda faptului că nici nu a împlinit un an. Prezenți la Paris cu ocazia 'Gourmet World Summit Unesco Paris', unde Laura și-a prezentat cel mai recent volum al său, 'Forma gustului', lansat la Ed. Curtea Veche, cei trei au profitat de ocazie pentru a vizita Disneyland. 'Toată lumea ne-a spus că degeaba mergem cu Rita în parcul de distracții, pentru că e foarte mică și nu înțelege. Dar eu nu consider așa. Bineînțeles, nu recunoștea personajele din desene animate, dar s-a bucurat de copii. Îi plac mult și a comunicat cu ei de câte ori i-a întâlnit. În plus, am observat că i-a placut atmosfera – toate acele culori tari, dar și muzica, care o îmbia la dans. Și chiar dacă nu îi va rămâne în memorie parcul propriu-zis, sunt convinsă că undeva, în sufletul ei, există o amintire fericită, ca emoție, mă refer', a scris Laura pe blogul ei.

'În patria gourmet nu prea ai ce să le dai copiilor'

Cât despre greutățile întâmpinate aici, Laura s-a confruntat cu lipsa facilităților pentru părinții cu copii mici: lipsa unor culoare speciale sau scări rulante în zona gării, care să ușureze transportul cu căruciorul, pe de o parte, și absența gustărilor sănătoase, pe de altă parte. 'De data asta a fost mai dificil cu mâncarea pentru Rita. Noroc că am avut și pachețel pregătit la noi. În primul rând, dacă mergi cu copil mic la Paris, te încurcă programul restaurantelor – în timpul zilei, la un moment dat, se închid. În al doilea rând, în patria preparatelor gourmet, la restaurant, în afară de supe, nu prea ai ce să le dai copiilor, cel puțin noi nu prea am avut noroc. Ne-am descurcat cu mâncarea la borcănel, fructe, cereale, biscuiți fără zahăr și lapte.'

Foto: www.lauracosoi.ro

Vezi și:
Ce mottouri au vedetele

Cine este Otniela Sandu, preferata bărbaților de la Ferma Vedetelor?

Care sunt regretele vedetelor autohtone

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete