Adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic

adevarul despre starea de sanatate a lui Florin Piersic

adevarul despre starea de sanatate a lui Florin Piersic

Vestea că Florin Piersic a ajuns de urgență la spital i-a alertat destul de mult pe români. Adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic.

S-a scris și s-a zvonit că îndrăgitul actor a fost adus de urgență la un spital privat din Bucureşti, acuzând dureri la piciorul drept.

Presa a susținut că Florin Piersic a fost operat la genunchi, iar acum s-ar afla în perioada de recuperare.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic

Pentru a pune capăt zvonurile, actorul a mărturisit pentru Click! că nu a fost nici operat de urgenţă, nici nu are probleme cu picioarele.

“Am 83 de ani, o vârstă fragedă zic eu şi este normal să am grijă de mine, să mă întreţin, pentru că vreau să vă mai bucur un pic cu piesele mele. Se vaită de dureri de genunchi ăia de 50 de ani, darămite eu. Vin aici la Bucureşti la un fel de întreţinere. Nu am fost nici operat de urgenţă, nici nu am probleme cu picioarele. Văd că voi vreţi să mă omorâţi. Am colegi care s-au neglijat şi nu se simt deloc bine, aşa că am decis să am grijă de mine şi să fiu mereu în formă. Merg la înot, ridic greutăţi, fac sport, joc baschet”, a declarat Florin Piersic pentru Click!.

Și Dan Negru a confirmat tot despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Prezentatorul TV a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj, în urma “breaking news-urilor panicoase”.

Sunt breaking news-uri despre sănătatea lui Florin Piersic. Panicoase toate. Am pus botul' și l-am sunat deși știam…

Publicată de Dan Negru pe Luni, 25 martie 2019

 

 

Foto:facebook.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete