Laura Cosoi, apariție inedită din vacanța de pe meleaguri străine

Laura Cosoi, apariție inedită din vacanța de pe meleaguri străine

Laura Cosoi este una dintre cele mai frumoase și talentate tinere actrițe de la noi din țară. Dincolo de acest aspect, ea are și o familie frumoasă alături de care își petrece majoritatea timpului. Vedeta împreună cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, și cu fiicele lor, Rita și Vera, au plecat într-o vacanță pe meleaguri însorite, în Dubai.

Acum o săptămână, Laura Cosoi a postat imagini din aeroport pe rețelele de socializare, întrebându-și fanii ce destinație ar alege ei.

„Pare că încet, încet ne reluăm viețile! Unde ai pleca cu primul avion?', a fost mesajul postat de vedetă.

Toți patru s-au bucurat de vremea călduroasă, au petrecut timp de calitate vizitând un acvariu, s-au plimbat prin deșert și au făcut plajă. Laura Cosoi, în vârstă de 39 de ani, a avut o apariție spectaculoasă, oferindu-le fanilor o fotografie cu ea în costum de baie, la doar 8 luni de la nașterea mezinei.

Urmăritorii săi nu au ezitat să o complimenteze, spunându-i cât de bine arată și ce tonus minunat are.

„Ești frumoasă! Ce bine arăți'.

Faptul că arată bine la nici un an de la naștere nu a fost singurul lucru observat de fani. Aceasta a apărut și fără strop de machiaj și cu un mesaj adresat femeilor ce o urmăresc, și nu numai.

„În momentul asta sunt în Dubai și realizez cât suntem de diferiți că oameni, cultură, civilizație… din clipă în care deschid ușa și dau nas în nas cu altă nație. Pe scurt, femeile ajung să nu se mai accepte pe ele însele așa cum sunt și să se raporteze la un prototip.

Să ajungă, cu exagerările de rigoare, fără fond. Care-i treaba cu retusul pozelor vs naturalețe? Ai îmbătrânit? Și ce dacă? Fentarea' timpului nu ne oferă anii înapoi. Cel mai bine e să fii împăcat cu trecerea lor inevitabilă. Să te încarci cu experiență frumoasă a anilor împliniți și să îi faci de calitate pe cei care vor veni.

În rest, e sănătos să fii în acord cu alegerile făcute'. Și de data aceasta urmăritoarele ei au reacționat: „90% dintre vedete și influenceri își retușează pozele, dar problema nu este aceasta…singură îngrijorare este că adolescentele și nu numai le iau ca și exemplu. Trist!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete