Prințului Harry îi „lipsește cu adevărat” Meghan Markle

Prințului Harry îi „lipsește cu adevărat” Meghan Markle

Prințul Harry se află în prezent în Regatul Unit pentru înmormântarea prințului Philip, prima oară acasă după un an. Harry s-a dus întors singur din cauza faptului că medicul lui Meghan Markle a sfătuit-o să nu călătorească în această etapă a sarcinii și, se pare că ducele a fost în contact permanent cu ea și Archie.

„Îi lipsesc cu adevărat Meghan și Archie și se văd pe Facetime în fiecare zi pentru a verifica în ce stare sunt. De fapt, îi vorbește lui Meghan de câteva ori pe zi, pentru că își face griji că este atât de departe de ea, mai ales că este însărcinată', a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Potrivit sursei, Harry va rămâne în Anglia „o săptămână.' A sosit duminică 11 aprilie, ceea ce înseamnă probabil că va zbura înapoi în California pe 18 aprilie. Din păcate, Harry nu va putea petrece prea mult timp cu familia regală din cauza carantinei de 5 zile în care stă înainte de înmormântarea prințului Philip de sâmbătă. Dar membrii familiei speră ca Harry și William să aibă posibilitatea de a-și remedia conflictele.

După cum a declarat reporterul regal Katie Nicholl pentru Entertainment Tonight, „Există orice speranță că acesta va fi începutul remedierii relației dintre William și Harry. Cred că sentimentul acesta îl au și regii seniori și cei care îi cunosc bine. Va fi o oportunitate pentru frați să fie împreună, să petreacă un timp atât de necesar.'

Înmormântarea prințului Philip va avea loc sâmbătă, 17 aprilie, iar prezența va fi limitată la sub 30 de membri ai familiei regale. Ceremonia va fi difuzată la televiziune live din Anglia, începând cu ora 15:00, ora Regatului Unit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete