Larisa Iordache, între dorul de mamă și Jocurile Olimpice de la Tokyo

În ciuda evenimentului tragic de la sfârșitul lunii iunie, când gimnasta româncă anunța pierderea mamei sale, Larisa Iordache va participa la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo. A XXXII-a ediție a acestei manifestări sportive va avea loc între 23 iulie și 8 august.

Larisa Iordache va reprezenta, alături de Maria Larisa Holbură și Maria Drăgulescu, echipa de gimnaști care vor concura la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Acestea erau programate inițial anul trecut, însă, din cauza pandemiei, au fost amânate pentru acest an.

Este un moment dificil pentru gimnasta de 25, care și-a pierdut mama la sfârșitul lunii iunie, în urma unei lupte aprige cu cancerul. Acum câteva zile, Larisa a postat o imagine cu părinții ei în tribune, susținând-o, alături de mesajul: „îngerul meu păzitor… #missyoumommy'.

„Acolo, sus, este un Rai al mamelor'

Încurajările din partea apropiaților și fanilor au curs, pur și simplu: „Așa va sta și când vei concura la Tokyo , te uiți sper cer o vezi și prinzi toată puterea! Îndeplinește-i și aceasta dorința așa cum i le-ai îndeplinit și pe celelalte! Hai Lari ca poți! Ea este lângă tine!'; „Of draga mea, cât de greu e, mama e unică și ai nevoie de ea mereu. Păcat de tinerețea ei și sigur își dorea să mergi mai departe, deși e foarte greu. Cine nu trece prin așa durere nu are cum să înțeleagă. Dumnezeu s-o odihnească în pace și lumină!'; „Undeva , acolo sus, este un Rai al mamelor! Va trebui să învățăm să le căutăm în suflet…'

Perfomanțele Larisei Iordache

În palmaresul Larisei Iordache se numără 16 medalii obținute la Campionatele Europene, devenind cea mai medaliată gimnastă a țării în cadrul unor astfel de competiții. De altfel, la finalul lui 2020 a fost votată Sportivul Anului 2020, pentru „cea mai remarcabilă performanță înregistrată în gimnastica feminină'. În plus, se adaugă medaliile obținute la campionatele mondiale și medalia de bronz de la Jocurile Olimpice din 2012.

Citește și: Fiica unui cunoscut milionar s-a născut cu „gură de lup'. Cum se simte acum fețita?

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete