S-a născut cu „gură de lup”. Fiica lui Gianluca Vacchi a fost operată, iar acum, la nouă luni, a atras atenția cu o imagine adorabilă

S-a născut cu „gură de lup”. Fiica lui Gianluca Vacchi a fost operată, iar acum, la nouă luni, a atras atenția cu o imagine adorabilă

Gianluca Vacchi, miliardarul excentric cunoscut pentru dansurile care au devenit virale în mediul online, a postat recent o fotografie adorabilă cu fetița sa, Blu Jerusalema. Micuța are doar nouă luni.

În luna aprilie, Gianluca Vacchi și logodnica sa, Sharon Fonseca, au trecut prin clipe cumplite după ce fetița lor a fost operată. Micuța care a venit pe lume în octombrie 2020 s-a născut cu o afecțiune cunoscută ca gură de lup', o afecțiune congenitală.

„Îngerașul nostru albastru a fost operat de palatoschizis congenital. Au fost câteva zile foarte dificile, pentru că a trebuit să văd o creatură atât de nevinovată suferind. Aceasta este o experiență foarte grea, dar ea, cu puterea ei dulce, a înfruntat această furtună cu puterea pe care Dumnezeu i-a dat-o. Sunt mândru că sunt tatăl ei și nu vreau să-mi spăl niciodată tricoul cu sângele ei de după operație.

Vreau să păstrez fiecare amintire a acestei lecții de curaj pe care micuțul meu îngeraș mi-a dat-o mie și lui Sharon Fonseca. Vreau să îmi exprim solidaritatea față de toți părinții care se confruntă cu probleme de sănătate ale micuților lor. Dumnezeu să-i ocrotească și să-i binecuvânteze mereu', a scris Gianluca Vacchi în primăvară, pe Instagram, după ce fetița sa a fost operată.

Blu Jerusalema are nouă luni acum și crește pe zi ce trece. Recent, Gianluca a postat o fotografie cu fetița, care a adunat aproape 1 milion de like-uri în câteva ore. „Ești viața mea!', a scris el pe Instagram.

Toți fanii au spus că seamănă cu Sharon, cu mama ei. „E mini Sharon!', „Frumoasă ca mama ei!', „Awe! Arată exact ca mama ei', „Ce mare s-a făcut!', „E adorabilă!', „O păpușică!', „Seamănă perfect cu mama ei!', i-au scris câțiva dintre urmăritori pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete