La teatru, pe Lipscani: „Doi dintre noi”

Doi dintre noi, Ana Pepine, Paul Cimpoieru

Spectacolul, conceput si realizat de doi actori valorosi, Ana Pepine si Paul Cimpoieru, a obtinut medalia de aur in 2010, la Festivalul International de Drama si Pantomima de la Belgrad. „Doi dintre noi' este o poveste despre iubirea ca joc al intamplarii, iubirea cu toate fetele ei, mereu noua, niciodata incheiata. Saptamana trecuta, spectacolul s-a jucat la Frankfurt iar publicul german l-a primit cu entuziasm.

Paul Cimpoieru
Dupa ce a fost selectionat printre cei „10 Tineri de Succes pentru Romania” in anul 2002, prin programul APT al guvernului roman si a lucrat ca Project Manager pentru o multinationala din domeniul IT, a renuntat si a ales sa lucreze si cu inima, nu doar cu mintea!

In 2004 a intrat in Compania de Teatru Passe-Partout DP. Iar povestea lui s-ar putea incheia: „si a creat/muncit fericit (dupa aceasta alegere de curaj) pana la adanci batraneti.'  Viata in teatru inseamna tinerete fara batranete si viata fara de moarte fiindca artistul „moare urcand muntele”.

Poate fi vazut in spectacolele Companiei Passe Partout DP si in „Don Quijote”, „Royall Fashion”, „Noi”, „Toti Cinci”.

Colaboreaza ca artist independent la teatrele din Bucuresti, la Centrul National al Dansului, si ca coregraf/trainer de miscare scenica in Viena.

Ana Pepine a absolvit Facultatea de Teatru si Film Bucuresti, sectia Marionete, ca sef de promotie.

Din 2004 este actrita in Compania de Teatru Passe-Partout DP si mai joaca in in spectacolele „Toti cinci', „Noi' si „Necuvintele'.

Despre arta teatrului, Ana spune ca este „Un zbor in care speri din toate puterile ca, celalalt vazandu-te, isi va deschide aripile si se va inalta impreuna cu tine'.

Doi dintre noi, Ana Pepine, Paul Cimpoieru

DOI DINTRE NOI
Durata: 50min
Bilete: 30 lei, 25 lei; reducere pentru studenti: 20 lei.

La Teatrul de pe Lipscani, la orele 19.00, mai puteti vedea:

  • sambata, „Made in Romania';
  • duminica, „Fantasmagoria”.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri