La început avea părul scurt și șaten, astăzi este de nerecunoscut! Cum arată Melania Medeleanu la 38 de ani?

La început avea părul scurt și șaten, astăzi este de nerecunoscut! Cum arată Melania Medeleanu la 38 de ani?

Melania Medeleanu este o celebră prezentatoare de știri de la postul Prima TV, însă are o vastă carieră în acest domeniu. La început a lucrat la televiziunea publică, iar din 2002 a început să prezinte știrile la Realitatea TV.

Mai mult, ea coordonează activitățile ONG-ului Magicamp dedicat reintegrării copiilor cu afecțiuni oncologice în viața socială. Prin jocuri discret supravegheate de medici și personal de specialitate, Magicamp ajută copii la clădirea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului acestora față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Cum s-a schimbat Melania Medeleanu?

La primele sale apariții TV, Melania a avea părul șaten și scurt, iar acest look  este cel care a consacrat-o. În prezent, jurnalista are 38 de ani și nu prea mai arată ca la prima tinerețe. Trecerea anilor i-au lăsat riduri pe chip, iar părul ei nu mai arată la fel. Melania s-a vopsit blondă, iar dacă nu ai fii atent la trăsăturile ei.

Melania Medeleanu a acordat un interviu exclusiv pentru Revista Avantaje, în care a vorbit cu sinceritate despre proiectele ei. A fost restul de rezervată, însă, în privința declarațiilor despre viața ei personală. În schimb, prezentatoarea mărturisit ce anume a ajutat-o să slăbească. A renunțat la un singur aliment și anume zahărul.

„Nu mai mănânc dulciuri, deși înainte mâncam o ciocolată pe zi,' a dezvăluit Melania Medeleanu, pentru Revista Avantaje.

Prezentatoarea a mărturisit și faptul că dacă ar veni un copil în viața ei, l-ar primi cu brațele deschise, însă nu și-a planificat acest lucru.

Pentru a vedea cum arată acum Melania Medeleanu deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, Capturi video interviu

Mihaela Tudor

Citește și:

Melania Medeleanu ne ofera un model de voluntariat

4 avantaje ale vietii Melania Medeleanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete