La început avea părul scurt și șaten, astăzi este de nerecunoscut! Cum arată Melania Medeleanu la 38 de ani?

Melania Medeleanu este o celebră prezentatoare de știri de la postul Prima TV, însă are o vastă carieră în acest domeniu. La început a lucrat la televiziunea publică, iar din 2002 a început să prezinte știrile la Realitatea TV.

Mai mult, ea coordonează activitățile ONG-ului Magicamp dedicat reintegrării copiilor cu afecțiuni oncologice în viața socială. Prin jocuri discret supravegheate de medici și personal de specialitate, Magicamp ajută copii la clădirea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului acestora față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Cum s-a schimbat Melania Medeleanu?

La primele sale apariții TV, Melania a avea părul șaten și scurt, iar acest look  este cel care a consacrat-o. În prezent, jurnalista are 38 de ani și nu prea mai arată ca la prima tinerețe. Trecerea anilor i-au lăsat riduri pe chip, iar părul ei nu mai arată la fel. Melania s-a vopsit blondă, iar dacă nu ai fii atent la trăsăturile ei.

Melania Medeleanu a acordat un interviu exclusiv pentru Revista Avantaje, în care a vorbit cu sinceritate despre proiectele ei. A fost restul de rezervată, însă, în privința declarațiilor despre viața ei personală. În schimb, prezentatoarea mărturisit ce anume a ajutat-o să slăbească. A renunțat la un singur aliment și anume zahărul.

„Nu mai mănânc dulciuri, deși înainte mâncam o ciocolată pe zi,' a dezvăluit Melania Medeleanu, pentru Revista Avantaje.

Prezentatoarea a mărturisit și faptul că dacă ar veni un copil în viața ei, l-ar primi cu brațele deschise, însă nu și-a planificat acest lucru.

Pentru a vedea cum arată acum Melania Medeleanu deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, Capturi video interviu

Mihaela Tudor

Citește și:

Melania Medeleanu ne ofera un model de voluntariat

4 avantaje ale vietii Melania Medeleanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete