Melania Medeleanu ne ofera un model de voluntariat

Melania Medeleanu ne ofera un model de voluntariat

Jurnalistul Melania Medeleanu a vorbit despre implicarea ei in campaniile umanitare, despre lupta pe care a dus-o pentru a scoate micutii abandonati din centrul de plasament. Prin eforturile ei, Melania a reusit sa scoata o parte din orfani din centru si sa-i incredinteze unor asistente maternale, oferindu-le sansa la o dezvoltare armonioasa.

Dar Melania ne-a pus in fata unui adevar crud! Fundatia Internationala pentru Copii Romania care platea salariul asistentilor maternali a ramas fara bani, iar cei mici se vor intoarce in centrul de plasament. Ramane doar speranta ca oamenii cu posibilitati financiare se vor implica in acest proiect.

Tot in cadrul evenimentului, a vorbit si Leslie Hawke despre cum a pus bazele Asociatiei OvidiuRo, prin intermediul careia ajuta multi orfani.

Cristina Damian, Director Executiv al Fundatiei United Way Romania, a vorbit despre importanta voluntariatului, iar Maria Popescu, Communication & PR Manager Kanal D ne-a povestit despre proiectele media pe care le-a desfasurat si despre vedetele care s-au implicat in diverse actiuni umanitare.

De asemenea, Denisa Mihai, CSR Specialist Avon Romania a expus cauzele umanitare in care se implica Avon: prevenirea cancerului la san si prevenirea violentei domestice asupra femeilor. Cele doua proiecte Avon au fost sustinute si de Revista Avantaje.

Autor: Magda Campeanu

Citeste si Revista Avantaje a participat la marşul pentru oprirea violenţei domestice!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri