La Happy baby Day am vorbit despre alimentatie sanatoasa si educatie prin joc

La Happy baby Day am vorbit despre alimentatie sanatoasa si educatie prin joc

Doamna doctor Olivia Timnea, invitat special din partea Doppelherz, ne-a vorbit despre beneficiile suplimentarii alimentatiei copiilor cu acizi grasi naturali, nesaturati.

 Ursuletul Doppelherz  Happy baby Day, dr. Olivia Timnea

 Omega 3 – DHA este un component important al creierului, care detine functii majore ale metabolismului, fiind responsabil cu transmiterea semnalelor intre celulele nervoase si nefiind produs de organism, trebuie furnizat prin alimentatie – am aflat de la doamna doctor Timnea.

HAPPY baby DAY HAPPY baby DAY

Cristina Tohanean – psiholog psihoterapeut – ne-a demonstrat, cu ajutorul produselor educative de la Hands on Education, cum putem folosi jucariile intr-un mod inteligent, care sa stimuleze abilitatile copiilor nostri, inca de la cele mai fragede varste.

La tombola organizata la finalul evenimentului participantii au castigat, de altfel, atat premii oferite de Doppelherz, cat si jucarii inteligente, de la Hands on Education.

Pe durata evenimentului cei mici au avut parte, ca de obicei, de distractie la Zorky’s Planet.

Vino si tu la viitoarea editie HAPPY baby DAY! Evenimentul are loc in fiecare prima zi de miercuri din luna, in AFI Palace Cotroceni Mega Fun, intre orele 11 -13.
Urmatoarea noastra intalnire va fi pe 2 mai.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri