Adriana Trandafir, mărturisiri din spatele vieții de actor: „Umorul a fost medicamentul meu salvator în multe situații”

Adriana Trandafir are 61 de ani, însă acest lucru nu o împiedică deloc să facă meseria pe care o iubește. Talentată și iubită de publicul român, actrița formează, alături de Marian Râlea, un cuplu de olteni plin de umor în serialul „Fructul oprit'.

Îndrăgita actriță a mărturisit că umorul i-a fost de ajutor în numeroase situații, fiind prietenul ei cel mai bun.

Adriana Trandafir, mărturisiri din spatele vieții de actor

Energică, carismatică și extrem de talentată, Adriana Trandafir a reușit să răspândească numai voie bună pe platourile de filmare de la „Fructul oprit'. Cunoscuta actriță este Lina, soția lui Vasile Boască (interpretat de Marian Râlea), în acest serial.

Având în vedere că Vasile Boască este bucătar de meserie, el și Lina sunt responsabili cu bucătăria familiei Caragea, acolo unde filmează majoritatea scenelor pentru serial.

Cred că toată lumea își dorește să participe la secvențele noastre, pentru că aici nu sunt drame și, dacă sunt, se încheie în notă comică, se mănâncă, se gătește. Într-o secvență, din primul episod, când noi trebuia să facem o ciorbă, noi chiar am făcut ciorba aia, și am mâncat-o cu toată echipa de filmare. Adică, lucrurile au fost reale. Și sarmalele, și clătitele… Bucătăria este locul unde lumea se adună, unde lumea este în sfârșit împreună, cu bune, cu rele, totul se discută, totul se rezolvă. Aici se dau sfaturi, aici au loc urzeli, aici se petrec disperările, dramele și fericirile, aici, în simpla noastră bucătărie, într-un loc în care toată lumea se simte bine', a povestit Adriana Trandafir, conform Antena 1.

Cei doi actori sunt protagoniștii unor secvențe pline de umor, în cadrul serialului.

„Umorul a fost medicamentul meu salvator în multe situații. Umorul este prietenul meu cel mai bun și cel mai sincer', a adăugat actrița.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Adriana Trandafir, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cine este Petru Păun, frumușelul cu ochi verzi din serialul „Fructul oprit'? A captat atenția tuturor chiar de la prima apariție

Adriana Trandafir a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit actrița?

Adriana Trandafir: „Am urcat in trenul tineretii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete