La ce truc apelează Romanița Iovan pentru a-și păstra tinerețea? Vedeta a dezvăluit care este secretul ei: “Îmi pun de seara într-o carafă…”

Cu o carieră de fotomodel în spate, Romanița Iovan este în continuare una dintre cele mai frumoase femei din România. În tinerețe reușea să impresioneze pe oricine cu trăsăturile ei, iar acum, la 54 de ani, creatoarea de modă are o siluetă impecabilă și reușește să își păstreze tinerețea apelând în fiecare dimineață la un truc simplu. 

Trecerea timpului și-a pus amprenta și asupra ei, dar cu toate acestea, Romanița Iovan a descoperit o metodă prin care să se mențină în formă și să încetinească procesul de îmbătrânire. Este vorba despre un ritual cu care își începe fiecare dimineață, însă acesta nu este singurul ei secret.

La ce truc apelează Romanița Iovan pentru a-și păstra tinerețea?

Pentru a-și păstra tinerețea și frumusețea, Romanița Iovan își începe fiecare zi cu un pahar de apă. Nu este vorba despre o apă obișnuită, ci despre un lichid pe care îl pregătește încă de seara și despre care spune că este micul ei secret de beauty.

“Îmi pun de seara într-o carafă 750 ml de apă plată, un ban de argint și câteva frunze de busuioc proaspăt. Acopăr carafa. Banul de argint scoate toate impuritățile și alcalinizează apa. Apa aceea de dimineață se bea pe stomacul gol și e foarte sănătoasă. Dar fac și sport în fiecare zi, 1.000 de abdomene în 30 de minute”, a spus Romanița Iovan, potrivit click.ro.

Pe lângă acest truc, Romanița Iovan este adepta unui stil de viață sănătos, iar din alimentația ei nu lipsesc extractul de sâmbure de strugure, rodie și seleniu. Vedeta are o dietă pe bază de legume și pește, foarte rar optează pentru desert, iar plăcerea ei vinovată este cafeaua la ibric cu caimac.

Alimentația echilibrată și sportul sunt elementele care o ajută să se mențină în formă și să își păstreze tinerețea.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Romanița Iovan.

Foto: facebook

Citește și:

Cine este noua vecină de la Neața cu Răzvan și Dani'? Ea i-a luat locul Flaviei Mihășan

Toți merităm a doua șansă, nu-i așa? Marcel Manoliu, concurentul de la Românii au talent, fost pușcăriaș pentru tentativă de omor, știe cel mai bine de ce…

Andreea Marin, la un pas de sinucidere din cauza unui supliment pentru slăbit

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete