Cine este noua vecină de la “Neața cu Răzvan și Dani”? Ea i-a luat locul Flaviei Mihășan

Începând din această primăvară, emisiunea “Neața cu Răzvan și Dani” vine cu o serie de surprize pentru telespectatori. Pe lângă faptul că intervalul de difuzare al emisiunii s-a schimbat, Răzvan și Dani au o nouă vecină, ea fiind cea care i-a luat locul Flaviei Mihășan.

Flavia Mihășan se pregătește să devină mămică pentru prima oară și a intrat în concediu de maternitate, iar locul ei în emisiune a fost luat de o altă blondă care reușește să atragă toate privirile. Flavia Mihașan este însărcinată în luna a șasea și a anunțat că se retrage din lumina reflectoarelor pentru a întâmpina așa cum trebuie momentul în care va deveni mamă.

Cine este noua vecină de la “Neața cu Răzvan și Dani”?

Începând de astăzi, noua vecină de la “Neața cu Răzvan și Dani” este Ramona Olaru, tânăra pe care telespectatorii o urmăreau până acum în cadrul emisiunii “Prietenii de la 11”. Ea este cea care o va înlocui pe Flavia Mihășan și pentru că silueta ei suplă și picioarele lungi nu pot trece neobservate, Dani Oțil a reacționat imediat.

“Am umplut emisiunea de craci, noi nu mai putem să spunem nimic. Colegii noştri au angajat mai multe fete ca să vă ia ochii, prin urmare noi nu mai trebuie să spunem nimic”, a spus Dani Oţil.

Ramona Olaru este încântată de rolul de vecină și pe tot parcursul emisiunii a fost cu zâmbetul pe buze, încercând să își intre cât mai bine în noul rol.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: facebook, captură video

Citește și:

Toți merităm a doua șansă, nu-i așa? Marcel Manoliu, concurentul de la Românii au talent, fost pușcăriaș pentru tentativă de omor, știe cel mai bine de ce…

Andreea Marin, la un pas de sinucidere din cauza unui supliment pentru slăbit

Alessandra Stoicescu este însărcinată. Modul inedit în care vedeta a făcut anunțul

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete