La aproape 50 de ani, nu s-a măritat niciodată! De ce nu a cerut-o nimeni pe Tania Budi

Vezi pozele

Tania Budi are 49 de ani, însă nu are niciun gând să îmbrace rochia de mireasă. Chiar dacă de-a lungul timpului a fost curtată de o mulțime de bărbați și a avut destule relații pasagere, se pare că nimeni nu a convins-o până acum să renunțe la burlăcie.

Tania Budi preferă să rămână o femeie liberă și fără obligații.

„Eu sunt o fire cam rebelă, iar în momentul în care am o legătură cu cineva, îmi place ca fiecare să-şi ia timpul lui. N-aş vrea ca prietenul meu să stea şi să se uite, să nu cunoască pe nimeni. În cercurile apropiate, mergem împreună, dar aşa, la evenimente publice, nu. Bărbaţii sunt mai posesivi şi din păcate sunt momente în care se simte dat la o parte, poate nu se mai simte atât de bărbat cum aş vrea eu şi e un lucru care nu îmi convine nici mie şi nici lui, aşa că mai bine reglăm altfel lucrurile', a mărturisit Tania Budi, la Antena Stars.

Tani Budi detestă nunțile tradiționale

Mai mult, iar nu vrea să audă de căsătorie nici la 50 de ani și susține că nu îi plac nunțile tradiționale.

„Îmi doream o rochie de mireasă neagră la un moment dat. Cred că ăsta este unul dintre visele pe care le aveam în copilărie. Nunţile mi se par ridicole. Tradiţia e tradiţie, dar chestia cu mireasa, masa… eu am depăşit momentul ăsta. Dacă va fi vreodată să se întâmple, momentan nu e ceva ce e în planul meu foarte apropiat', a mai spus Tania.

Tania Budi se ocupă în prezent de afaceri personale, după ce a renunțat la aparițiile televizate. Ea a devenit cunoscută datorită relațiilor amoroase pe care le-a avut, de-a lungul timpului, cu mai mulți bărbați celebri. De departe însă, cea mai mediatizată relație a ei a fost cea cu Cătălin Botezatu.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Tania Budi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum arăta Tania Budi la 23 de ani. Vedeta le-a arătat tuturor fotografia

Tania Budi nici nu mai știe câți bărbați i-au trecut prin pat: „Am pierdut numărul iubiţilor!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete