Tania Budi nici nu mai știe câți bărbați i-au trecut prin pat: „Am pierdut numărul iubiţilor!”

Tania Budi nici nu mai știe câți bărbați i-au trecut prin pat: „Am pierdut numărul iubiţilor!”

Tania Budi este una dintre cele mai cunoscute personaje în lumea monden de la noi. Deși a trecut demult de prima tinerețe, iar acum are 49 de ani, ea nu să dă în lături nici acum de la noi cuceriri.

Deși multe femei sunt deja bunici la această vârstă, Tania Budi nu a vrut să audă niciodată de căsătorie. De-a lungul timpului, ea a învârtit pe degete o mulțime de bărbați celebri și este celebră pentru numărul impresionat de aventuri de o noapte pe care le-a avut. Într-adevăr, probabil și forma ei fizică de invidiat a ajutat-o foarte mult în această privință, mai ales că a ajuns la o vârstă destul de înaintată.

Tania Budi recunoaște că nu mai ține minte câți bărbați i-au trecut prin pat

Chiar dacă în anumite situații Tania Budi a fost destul de discretă când a fost vorba despre viața ei personală, se pare că blondina a recunoscut recent că nu mai ştie numărul bărbaţilor pe care i-a avut. Ba mai mult decât atât, ea a subliniat și faptul că nici nu își mai amintește cine a fost bărbatul pe care nu l-a putut uita.

„Nu-mi amintesc! Chiar dacă aş vrea să răspund, am pierdut numărul iubiţilor. Nu se pot compara, toate relaţiile sunt diferite, unele mai intense, alte mai puţin intense. Şi eu, la rândul meu, am suferit după ei! Şi numărul suferinţelor l-am pierdut! Stau şi mă gândesc şi nici mie nu pot să-mi răspund. Nu ştiu după cine am suferit mai mult sau mai puţin, dar am avut aşa zisele depresii din dragoste', a declarat Tania Budi, în urmă cu ceva ani pentru ziarulring.ro.

Cine sunt bărbații celebri care au trecut prin patul Taniei Budi?

Câţiva dintre cei mai cunoscuţi  bărbaţi care au trecut prin viaţa vedetei sunt Cătălin Botezatu, Dan Bitman, Lucian Viziru şi Adrian Cristea. Tania Budi susţine că în zilele noastre este destul de dificil să te implici într-o relaţie serioasă.

„E mai greu să aprofundezi o relaţie, lumea e superficială. Se ajunge greu la profunzime într-o relaţie. Nu am de gând să mă mărit, nu sunt pro căsătorie. Am de gând să fiu fericită în fiecare zi şi atât. Îmi e tare, tare bine aşa. Nimeni nu are idee! Referitor la un copil, nu m-am ghidat niciodată în viaţă după verbul „trebuie'. De ce trebuie să am un copil? Nu, nu trebuie… Îmi trăiesc viaţa aşa cum vreau,' a mai spus Tania Budi, pentru sursa citată.

Cine este Tania Budi?

Bloda s-a născut pe data de 6 februarie 1968 și este vedetă de televiziune și femeie de afaceri. Ea terminat facultatea de Jurnalism și cea de Matematică. La vârsta de 40 de ani s-a apucat și de Facultatea de Teatru. Tania deţine un club de noapte în Constanţa, de care se ocupă personal în fiecare săptămâna.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Tania Budi, dar și cu bărbații care au trecut prin viața ei, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Instagram, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum a slăbit Mihaela Tatu 20 de kg? Iată cum arată acum fosta prezentatoare TV: „Ce bunăciune sunt!'

Adela Chirică, noi detalii uluitoare despre starea de sănătate a băiatului său bolnav: „Nu s-a întâmplat niciodată asta!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete