La 70 de ani, actorul Ion Haiduc are la fel de multă energie ca în tinerețe. Ce spune despre viața pe scenă: „În meseria asta invidia este aproape mereu prezentă”

Marele actor Ion Haiduc se poate lăuda cu o carieră impresionantă de peste 46 de ani. Invitat în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', de la Antena Stars, artistul a acceptat să vorbească cu sinceritate despre profesia sa, dar și despre viața personală, chiar de pe scena unde joacă de mai bine de 27 de ani.

La 70 de ani, actorul Ion Haiduc are la fel de multă energie ca în tinerețe

Ion Haiduc are 70 de ani, dar susține că nu simte deloc că această vârstă îl reprezintă și crede că a reușit să-și păstreze energia tocmai datorită firii sale pozitive.

„Cred că este tare bine că m-a ferit Dumnezeu de invidie. În această meserie invidia este aproape mereu prezentă pentru că nu e vorba neapărat despre bani, că toți aveam salarii la fel, dar aplauzele nu erau la fel. Gloria este cea care dublează existența actorului. Și nu e bine deloc când simți invidia. Pentru că, dacă ai mai puțin talent să spunem, mereu vei găsi câte ceva la ceilalți. Vei spune că au avut pile sau, dacă este vorba despre o femeie, că e amanta nu știu cui. Cred că actoria este una dintre singurele meserii unde îți dorești să ai tot mai mult de muncă', a spus Ion Haiduc, la Antena Stars.

Despre viața sa petrecută pe scenă și poveștile savuroase trăite în toți acești ani alături de mari actori ai României, despre pasiunea sa pentru ezoterism, dar și despre viața alături de soția sa, Ion Haiduc vorbește pe larg în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', difuzată sâmbătă, la Antena Stars.

Foto: Antena 1

Citește și:

Povestea din spatele camerelor de filmat! Adrian Titieni și Vlad Gherman au fost profesor și elev, iar acum sunt colegi pe platourile de filmare

Carmen Tănase împlinește, astăzi, 57 de ani! Cum arată celebra actriță în tinerețe, la începutul carierei sale

Cum arată azi Katharina Bohm, interpreta frumoasei Nane din serialul „Moștenirea familiei Guldenburg'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete