Cum arată azi Katharina Bohm, interpreta frumoasei Nane din serialul “Moștenirea familiei Guldenburg”

Unul dintre primele seriale de calitate pe care am avut ocazia să le vedem după ’90, a fost serialul nemțesc “Moștenirea familiei Guldenburg”. Povestea care se construia în jurul rivalității dintre două familii, Guldenburg și Balbeck, ambele având afaceri în industria berii, nu avea cum să nu te țină cu sufletul la gură. 

Dacă ai văzut serialul la acea vreme, nu ai cum să nu-ți amintești de chipul angelic al lui Nane, tânăra blonda cu ochi albaștri, de o frumusețe rară. Susanne Guldenburg (Nane) este fiica lui Christine și a lui Martin, și nepoata Hertei von Guldenburg, cea care conduce afacerea familiei. Susanne are un frate bun, Alexander, și doi frați vitregi (Thomas și Evelyn), copiii lui Martin dintr-o căsătorie anterioară. De asemenea, tânăra are o relație ascunsă cu fiul bucătăresei familiei, Tobias Kroger.

Vezi și 

Cum arată astăzi actorii din serialul „MASH'

Cum arată azi actorii din serialul „Salvați de clopoțel'

După ce Martin moare într-un accident de mașină, afacerea e preluată de Christine, care își simte afacerea amenințată din două părți. O primă amenințare vine dinspre familia Balbeck, în timp ce o a doua amenințare vine din partea unui alt fiu nelegitim al soțului său, născut din relația extraconjugală a lui Martin cu Carina di Angeli.

Frâiele afacerii familiei Balbeck sunt ținute de Margot, ajutată îndeaproape de cinicul director de publicitate Achim Lauritzen, căsătorit cu frumoasa Evelyn von Guldenburg. Margot Balbeck are doi copii, Jan și Kitty. Aceasta din urmă este îndrăgostită de unul dintre membrii familiei rivale, Thomas von Guldenburg.

Dacă sunteți curioase cum arată Nane din serialul “Moștenirea familiei Guldenburg”, deschideți galeria foto de mai sus, pentru a vedea imagini de atunci și de acum cu frumoasa Katharina Bohm, interpreta lui Nane.

Vezi și 

Cum arată astăzi actorii din „Caracatița', serialul care i-a ținut cu sufletul la gură pe români

Ipostaze inedite cu actorii din serialul turcesc „În numele fericirii'

Surse foto: capturi YouTube, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete