Mihaela Mihai trece prin momente delicate. După 3 luni de investigații, medicii au descoperit care este cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă

Mihaela Mihai trece prin momente delicate, confruntându-se în ultima perioadă cu probleme grave de sănătate. 

Cântăreața Mihaela Mihai se luptă cu durerile puternice de picior și de coloană. Chiar dacă a încercat să se trateze în mai multe unități medicale, medicii nu au putut rezolva problema de sănătate cu care se confruntă vedeta. Astfel, aceasta a fost trimisă în decursul a 3 luni la nu mai puțin de 5 spitale, fără ca medicii să îi pună un diagnostic clar. La ultima vizită medicală, medicii au reușit să depisteze care este cauza durerilor puternice cu care se confruntă artista.

Mihaela Mihai este indigantă de modul în care a fost tratată de către medici, aceasta fiind nevoită ca la fiecare vizită medicală să facă un nou set de analize, însoțit de radiografii. În cele 3 luni de investigații, cântăreața a făcut 6 radiografii și un examen RMN, lucru care poate avea efecte negative asupra organismului ei. Mai exact, regulile prevăd ca între două radiografii să existe o perioadă de 3 luni, aspect de care nu s-a ținut cont în cazul Mihaelei Mihai.

De ce afecțiune suferă Mihaela Mihai?

După ultimul set de analize, medicii au descoperit că artista are vertebrele deplasate, astfel încât acestea au ajuns în zona măduvei spinării, iar la orice șoc, viața artistei este pusă în pericol.

“AVIZ TÂRGULUI. Să fie clar, NU AM CANCER ! Am primit mesaje, în privat, care mă întrebau dacă este vorba de ” acea ” boală. ” Foarte grav ” nu înseamnă exclusiv această boală. Sunt menținută, de 3 luni, într-o stare progresiv degradantă a sănătății mele până, azi, la limita pericolului de a muri în orice minut. Din cauza medicilor din România. Am avut incidentul cu câinele vecinului. Urologul de la Urgențele din Pucioasa mi-a impus diagnosticul ortopedist de ” nimic “, cu 4 zile de îngrijiri.

Am fost la un Ortoped din Târgoviste care mi-a prescris geluri împotriva durerilor si atât.

Am fost 4 zile la Brasov, la Clinicco, unde m-am operat la sold în decembrie. Mi-au făcut perfuzii cu Paracetamol. 
Medicul mi-a propus să astept peste weekend pentru a-mi face un RMN la baza coloanei unde reclamam dureri iradiante în tot corpul. 
În ziua RMN-ului, mi-a spus că nu le merge bine aparatura si e complicat, pt că trebuie să caute alt loc în oras. Am plecat.

Am făcut o Tomografie Computerizată care a revelat o FRACTURĂ neîngrijită la genunchiul lovit ; cel cu ” nimic ” !

Am fost la Spitalul Foisor unde mi-au făcut o Radiografie sofisticată a întregului schelet. A reiesit faptul că am 2 Vertebre cervicale plus 4 Vertebre dorsale DEPLASATE , în urma socului.
Dl. Profesor m-a întrebat dacă am avut un accident auto, aceste deplasări de vertebre fiind specifice unui soc.
Le-am spus că m-am dus acolo ca să mă îngrijească, ” să mă repare “. Nimic ! Precizez că, la fiecare vizită medicală, mi s-a cerut să fac o nouă Radiografie, pe loc, pachetul cu Radiografiile precedente nu sunt niciodată bune…Fiecare Radiografie reprezintă o bombardare cu radiații, posibil generatoare de cancer. Pe usile sălilor de Radiologie sunt afisate textele de Lege care recomandă să nu fie supus pacientul la aceste iradieri la o distanță de timp mai mică de 3 luni !!! Eu, în 3 luni am avut 6 Radiografii + RMN !Până la urmă, am făcut , Joia trecută, si RMN-ul de la coloană căci – nu-i asa ? – Radiografia sofisticată de la Foisor nu este destul de bună.Medicul specialist RMN mi-a spus, privind pe ecran coloana mea :  ” Doamnă, ce aveți dvs aici este foarte grav. Vertebrele deplasate au ajuns, prin alunecare, razant cu măduva spinării si, la primul soc, sunteți în mare pericol. Nu stiu cum faceți să rămâneți calmă, aveți o rezistență extraordinară. Alții, în situația dvs, s-ar tăvăli de durere, urlând “. Răspunsul meu a fost : “În sfârsit, cineva care mă crede că am mari dureri ! Nu mă tăvălesc , urlând , pentru că este o vulgaritate. În lumea mea, trebuie să-ți păstrezi demnitatea, mai ales în durere. Dacă eu spun că am dureri, TREBUIE să fiu crezută.Amintesc tuturor că, acum 10 zile, când pilotul român care a căzut cu MIG-ul a fost rănit la coloană, toată țara a fost îngrijorată, considerându-se că viața îi este în pericol.
A fost operat IMEDIAT, la Spitalul Militar.

Eu sunt, în aceeasi situație,cu aceleasi simptome, plimbată de TREI LUNI, cu coloana în stare gravă, de la public la privat, de la privat la public. Mi se oferă doar constatări, dar nicio soluție !!! Am întrebat si eu : cum se face că nimeni nu mi-a recomandat nici măcar să port o Minervă, acel guler care susține vertebrele gâtului, până la repararea acestuia ?! Povestea asta e lungă si disperant de comună .Am ajuns la concluzia că starea de agresivitate a românilor din ultimii ani ascunde milioane de suferințe de sănătate anormal prelungite, din cauza unor nechemați, tâmpiți sau nesimțiți, blazați sau corupți din Sistemul de Sănătate.  Facultățile noastre de Medicină produc medici pentru Occident , dar poporul român este bolnav ! Când un om suferă, nu are cum să fie amabil.Nu oricine are nici tăria mea de caracter, nici constiința demnității sale. Românii trăiesc obidiți !Eu am cerut poporului doar o rugăciune. În rest, asum, ca întotdeauna. Vă mulțumesc din suflet vouă, cu sinceritate.”, a fost mesajul postat de Mihaela Mihai pe facebook.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mihaela Mihai.

Foto: facebook

Citește și:

Doliu în lumea cinematografiei. Actriţa Stevie Ryan a murit la doar 33 de ani

Lora a renunțat la machiaj și s-a pozat așa. Cum arată vedeta atunci când nu apelează la cosmetice

Andreea Bănică, dezvăluiri uluitoare despre cea de-a doua sarcină: „A fost o întâmplare, nu a fost nimic planificat!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete