O cunoscută prezentatoare tv este însărcinată și urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil

În familia unei prezentatoare de televiziune de la noi este prilej de bucurie și asta pentru că aceasta urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil, fiind însărcinată în 5 luni.

Viitoarea mămică este Vera Terentiev, prezentatoarea jurnalului de știri de la NTV. Frumoasa prezentatoare traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, urmând să nască pentru a doua oară. Aceasta mai are un băiețel în vârstă de trei ani și jumătate și așteaptă cu nerăbdare momentul în care îți va strânge la piept și cel de-al doilea copil.

Pentru că până la evenimentul fericit nu mai este chiar atat de mult timp, prezentatoarea tv va fi nevoită să se retragă de la pupitrul știrilor, locul ei fiind luat de Dorin Ţurcanu, potrivit cancan.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Vera Terentiev.

Foto: facebook

Citește și:

După ce s-a îngrășat 10 kilograme, Ela Crăciun a fugit cu antrenorul de fitness la munte: „Am ars peste 1400 de calorii'

Mihaela Mihai trece prin momente delicate. După 3 luni de investigații, medicii au descoperit care este cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă

Lora a renunțat la machiaj și s-a pozat așa. Cum arată vedeta atunci când nu apelează la cosmetice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete