La 4 ani de la nuntă, Eli Roth și Lorenza Izzo au decis să divorțeze. Care este motivul separării?

S-au întâlnit pe platourile de filmare și s-au îndrăgostit, dar la 4 ani de la nuntă, Eli Roth și Lorenza Izzo au decis să divorțeze. Relația lor părea una stabilă, cei doi fiind zâmbitori la fiecare apariție publică, dar cu toate acestea, separarea nu a putut fi evitată.

La 4 ani de la nuntă, Eli Roth și Lorenza Izzo au decis să divorțeze

Eli Roth și Lorenza Izzo s-au căsătorit în anul 2014, într-un cadru de basm, pe o plajă din Chile. Între cei doi este o diferență de aproape 20 de ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat să pună bazele unei relații serioase și să pășească împreună spre altar. După o căsnicie de 4 ani și o relație de 6 ani, cei doi au decis să divorțeze, iar anunțul a fost făcut prin intermediul rețelelor de socializare.

“Cu dragoste profundă și liniște am decis să ne separăm. A fost o călătorie incredibilă, ne-am iubit foarte mult și vom rămâne cei mai buni prieteni. Suntem recunoscători pentru cei șase ani minunați pe care i-am petrecut împreună, dar am decis să o luăm pe drumuri diferite pentru a avea o viață împlinită.”, a fost mesajul transmis de Eli Roth și Lorenza Izzo, potrivit dailymail.co.uk .

Cu toate că relația lor s-a întins pe o perioadă de 6 ani, cei doi nu au copii, ceea ce înseamnă că divorțul se va finaliza mult mai repede. Cererea de divorț a fost depusă de Eli Roth, aceasta fiind o dovadă în plus că separarea celor doi este una serioasă.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Eli Roth și Lorenza Izzo.

Foto: hepta.ro

Citește și:

De ce Meghan Markle și-a ținut pălăria în mână în timpul competiției de la Wimbledon? I s-a interzis să o poarte!

Mulți o știu drept Gianina din Las Fierbinți', dar câți o cunosc cu adevărat? Uite cum a ajuns Anca Dumitra una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România

Julie Mayaya a fost cerută în căsătorie, dar a refuzat. Motivul este surprinzător!

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete