Julie Mayaya a fost cerută în căsătorie, dar a refuzat. Motivul este surprinzător!

Julie Mayaya a devenit celebră după ce a câștigat inimile publicului și a obținut premiul cel mare în cadrul competiției muzicale “Vocea României”. După ce a reușit să se facă remarcată în plan muzical, lucrurile s-au așezat și în plan personal, dar chiar dacă trăiește o frumoasă poveste de dragoste, cântăreața a refuzat cererea în căsătorie venită din partea partenerului ei. 

De ce a refuzat Julie Mayaya cererea în căsătorie?

La 32 de ani, Julie Mayaya a avut parte de o surpriză de proporții. În timp ce se afla în vacanță alături de iubitul ei, aceasta a fost cerută în căsătorie, dar răspunsul ei a fost unul negativ, motivul fiind unul surprinzător. Celebra întrebare a venit în timpul unui zbor cu parașuta.

“M-am întors acasă, deși nu aș fi vrut, pentru că am avut o vacanță minunată. Am fost cu al meu iubit, am văzut niște peisaje minunate, apa a fost foarte mișto și am avut și o vreme frumoasă. Am fost în Grecia. Am stat foarte mult la soare, am exgaerat și am început să mă cojesc. Eu acum sunt bronzată, chiar dacă multă lume nu-și dă seama. Urmează foarte multă treabă acum, pentru că am foarte multe proiecte.  Suntem împreună de ceva timp, suficient, un an și un pic. Iubitul meu nu m-a cerut cum trebuie! Nu au fost toate ingredientele…eram într-o parașută, deasupra mării, m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui, iar eu l-am întrebat: de ce mă întrebi? Nu i-am dat niciun răspuns, pentru că lipsea un inel.”a spus Julie Mayaya, într-o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Julie Mayaya.

Foto: facebook

Citește și:

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 17 iulie. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Un tort vechi de 7 ani a fost servit la botezul Prințului Louis. Află cum a fost făcut încât să dureze atât!

Cum a fost cerută în căsătorie Minola, fosta componentă a trupei POPS?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Avantaje.ro