Performanțele genetice anunță că vom trăi 120-150 de ani

Suntem în plină eră a tehnologiilor biogenetice care ne vor prelungi viața și care ne vor întoarce la natură, spune Andreea Liptak Spiridon. Cunoscuta prezentatoare TV a renunțat la cariera în mass-media și s-a orientat către un domeniu provocator care valorifică noile descoperiri genetice în sănătate și frumusețe.

Deși genetica este cel mai inovator domeniu al medicinei, cele mai recente descoperiri ne arată că genetica validează, de fapt, valorile naturale și că știința ne întoarce la natură.

Ingineria genetică va prelungi calitatea vieții

A durat 35 de ani pentru conceperea primelor strategii nutriționale si genetice pentru longevitate. Se știe, de pildă, ce substanțe naturale active din natură (legume, fructe) și în ce tip combinație, generează cel mai bun impact asupra ADN-ului, astfel încât să poți să trăiești cât mai sănătos cu putință până la finalul vieții.

Sunt rețete cu adevărat personalizate pentru viață și e foarte diferit fata de atunci cand prescrii o rețetă de medicamente pentru o boală. Iar Dumnezeu a creat înaintea bolii și remediul pentru ea. Cand vorbești cu un om despre cat de mult poate trăi, despre cum poate acționa asupra calității vieții sale și stării de sănătate, este ca și când insufli în el viață.

A consemnat Daniela Palade Teodorescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Video