Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, despre Mihai Constantinescu: “Se află în stare foarte gravă”

starea de sanaate a lui Mihai Constantinescu

starea de sanaate a lui Mihai Constantinescu

Luni seara, Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator și a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, despre s Mihai Constantinescu: “Se află în stare foarte gravă”.

Din nefericire, marele artist a mai suferit două stopuri cardio-respiratorii în cursul nopții și a intrat în comă.

Veștile despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu nu sunt deloc bune, iar medicii se așteaptă la ce este mai rău.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, despre Mihai Constantinescu: “Se află în stare foarte gravă”.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a artistului.

“Singura informaţie pe care o am şi o pot confirma e că artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapia Intensivă a Spitalului Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţa (luni dimineaţa), a venit în Unitatea de Primiri Urgenţe în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, intubat, internat pe Terapie Intensivă.
Se pare că azi noapte a mai repetat stopul, prognosticul e rezervat, din ceea ce spun medicii”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, potrivit realitatea.net.

Primele informații arată că Mihai Constantinescu a fost în stop cardio-respirator timp de 10 minute. Ajunși la fața locului, medicii l-au resuscitat 20 de minute, au reușit să îl stabilizeze și să-l transporte de urgență la spital.

În ultimii ani, Mihai Constantinescu a ajuns de mai multe ori pe mâna medicilor. Se pare că artistul suferă de mai multe afecțiuni – insuficiență respiratorie, hipertensiune pulmonară și cardiopatie valvulară.

Soția lui Mihai Constantinescu: Situația este gravă!'

“Tot ce pot să vă spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun… Medicii sunt rezervați. Nici eu nu știu prea multe. Situația este gravă. Să ne ajute Dumnezeu! Nu pot spune nimic altceva decât că sper și mă rog. Dacă iubiți un mare artist al României, vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine”, a  spus soția lui Mihai Constantinescu la Agenția Vip.

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete