Katy Perry nu a mai putut respira, iar Orlando Bloom i-a sărit în ajutor

Katy Perry, în vârstă de 36 de ani, a avut parte de un incident în timpul evenimentului Variety’s Power of Women.

Katy Perry a strălucit într-o rochie superbă lila, însă vedeta a mărturisit că pe dedesubt purta un corset care i-a dat de furcă. Logodnicul său, Orlando Bloom, a urcat pe scenă pentru a desface corsetul cântăreței pop, aceasta dezvăluind că nu poate respira.

Unul dintre participanții la eveniment a surprins momentul în care cântăreața l-a chemat pe Orlando Bloom pe scenă pentru a o ajuta, scrie The Sun. Acesta a fost nevoit să tragă fermoarul „până la capăt'. Mulțimea prezentă s-a amuzat în timp ce actorul din „Stăpânul Inelelor' a reușit „operațiunea' în cele din urmă.

Katy a anunțat la microfon: „Acum pot respira!' și revenind la pupitru vedeta pop a spus: „Eroul meu'.

De asemenea, actorul a distribuit instantanee de la prestigiosul eveniment pe Instagram.

„A fost un privilegiu să sărbătorim puterea femeilor noaptea trecută. Sunt atât de mândru de tine și de inima ta uriașă, care îi promovează pe toți cei din jurul tău. Fundația Firework este esența spiritului tău frumos și copilăresc', a fost mesajul lui Orlando Bloom din dreptul fotografiilor cu iubita sa.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Cântăreața are o pasiune autentică pentru protejarea celor mai vulnerabili copii ai Pământului. Militează pentru drepturile femeilor, drepturile omului și comunitatea LGBTQ. Perry și-a lăudat logodnicul, Orlando Bloom, pentru că este „un tată incredibil și un exemplu pentru cel mai mare dar al nostru, fiica noastră Daisy – o viitoare femeie puternică. Vă promit că o să facem tot posibilul pentru a fi un exemplu, să nu vă puneți niciodată limite viselor, să conduceți cu dragoste, niciodată prin frică și să fiți întotdeauna farul vostru în orice întuneric. … Să nu uităm, în spatele fiecărei femei grozave, există un bărbat extraordinar. Orlando este un prieten și aliat al femeilor din întreaga lume. Îți mulțumesc că ai tratat nebunia vieții mele.'

Katy Perry și Orlando Bloom sunt părinții unei fetițe de 1 an, Daisy Dove. Actorul mai are un fiu, Flynn, în vârstă de 10 ani, cu fosta soție Miranda Kerr.

Katy Perry este una dintre cele mai de succes artiste ale momentului. Ea formează de cinci ani un cuplu foarte iubit la Hollywood cu actorul Orlando Bloom (44 de ani).

Foto: Twitter, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete