Monica Gabor, imagine adorabilă alături de… Mr. Pink și copiii lor

Monica Gabor a intrat în vizorul publicului românesc din cauza unor detalii care ar fi putut reprezenta despărțirea ei de Mr. Pink. Vara aceasta și-a petrecut-o departe de America împreună cu sora ei, Ramona Gabor.

Monica Gabor a mers cu sora sa în Grecia pe o insulă exclusivistă și preferată de multe vedete, și anume Mykonos. Ulterior, cele două au mers în Dubai, acolo unde Ramona Gabor trăiește de foarte mulți ani.

Zvonurile privind relația Monicăi cu omul de afaceri american au apărut după ce aceasta a șters imaginile în care apăreau împreună de pe rețelele de socializare. Recent, fosta doamnă Columbeanu a postat din nou pe Instagram o fotografie care ar putea distruge orice speculație legată de despărțirea lor.

Monica Gabor și-a surprins familia formată din Mr. Pink, fiul acestuia, Antony și Irina, fiica ei, petrecând timp de calitate împreună. Ei au fost fotografiați într-o sală special amenajată unde jucau baschet.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu trăiește în puf așa cum a fost obișnuită și în România, însă acum diferența o fac activitățile pe care aceasta le are.

Dacă în trecut, Monica era întreținută de partenerul ei, acum aceasta lucrează umăr la umăr cu Mr. Pink. Fosta doamnă de Izvorani este acum profesoară de limba engleză pentru copiii imigranți, la o școală din Beverly Hills.

„Este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. (…) Ea a învățat, nu tatăl meu a învățat-o engleză cum s-a scris… nu îmi place treaba asta că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată.

Este foarte frumos, îmi place că muncește și a învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20, pentru că au cumpărat-o nejumulită, avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: Am venit acasă și am jumulit-o eu. Sunt bucuros pentru că în America nu e un stil de viață plin de mașini de lux și altele', a declarat Irinel Columbeanu acum câteva luni la Prima TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete