Acestei femei i s-a interzis să intre în cazinou deoarece avea capul acoperit cu o eșarfă. Femeia era o supraviețuitoare a cancerului

Trist, dar adevărat. La începutul acestui an, trei prietene au decis să-și petreaca seara într-un cazinou. Uneia dintre ele i-a fost, însă, refuzată intrarea pentru că avea capul acoperit cu o eșarfă. Anne, o femeie de 30 de ani, se recupera după un cancer și obișnuia să-și ascundă părul scurt și degradat cu o eșarfă. 

I s-a interzis să intre în cazinou deoarece avea capul acoperit cu o eșarfă


“M-am simțit umilită. Eram mânioasă. Îmi cer iertare că am avut cancer”, declara femeia într-un interviu pentru www.ladepeche.fr. Când a vrut să intre în cazinou, i s-a spus că nu are voie cu capul acoperit. “Am crezut că este o glumă“, spune femeia. Fiind o clientă fidelă a cazinoului, ea nu era deloc străină de regulament. Totuși, în ciuda fidelității sale față de cazinou, nu i-s permis accesul decât cu condiția de a-și descoperi capul.

În aceste condiții, Anne a cerut să vadă pe cineva din conducere. “A coborât cineva din conducere și mi-a spus că regulamentul este clar și că trebuie să mi se vadă clar fața atunci când intru în cazinou, că nu pot purta nimic pe cap și că nu poate face excepție pentru nimeni“, spune femeia pentru sursa citată.

 

Această atitudine te poate trimite din nou în brațele bolii. Vă dați seama? Eu sunt bine, sunt în formă azi, dar imaginați-vă o femeie care este în suferință. O astfel de atitudine nu îi este benefică“, spune Anne indignată.

Conducerea cazinoului și-a recunoscut greșeala și și-a prezentat scuze

Reprezentanții cazinoului au venit, însă, cu o explicație, care să justifice această situație neplăcută. “Am readus la cunoștința personalului regulamentul nostru. Acum este clar: Bărbații nu au voie cu capul acoperit în cazinou, acest lucru nu se aplică și femeilor. Ele pot avea capul acoperit, este suficient doar să li se vadă fața“, au precizat reprezentanții cazinoului.

Fețele clienților trebuie să se vadă clar pe camerele de supraveghere din interior pentru a putea fi recunoscuți în caz de probleme.

Femeia ar fi trebuit să poată intra în cazinou. Agentul care i-a interzis accesul în interior va fi sancționat. Ne pare foarte rău pentru acest incident și o vom contacta pe clientă în cel mai scurt timp“, a adăugat reprezentantul cazinoului.

Anne a rămas, însă, cu un gust amar în urma acestui incident: “Boala n-a reușit să mă doboare. Nici incidentul ăsta n-o va face. Atât că acest gen de eveniment n-ar mai trebui să se producă niciodată”, concluzioneaza femeia.

Citeste si

O femeie aflată în comă de 14 ani a născut – Cine este tatăl copilului?

Fetița care a devenit model înainte de a împlini 1 an. Care este detaliul cu care a impresionat pe toată lumea?

Noah, copilul născut cu 2% din creier, continuă să îi șocheze pe medici

 

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate