Katherine Heigl, acuzată că ar fi „foarte nepoliticoasă”

Katherine Heigl s-a aflat într-o situație jenantă, fiind nevoită să răspundă la întrebarea super îndrăzneață a unui fan.

În timpul unui eveniment pe Facebook pentru promovarea serialului State of Affairs, actrița și colegii ei de distribuție s-au adunat pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri. Iar unul dintre cei peste 3 milioane de participanți i-a adresat lui Heigl o întrebare neașteptată. Acesta a scris: „’Am auzit zvonuri că ești foarte nepoliticoasă. Ce părere ai?'

Întrebarea s-a bazat pe desele relatări despre faptul că Katherine Heigl ar fi avut unele probleme atunci când a lucrat cu alte persoane.

Potrivit Bright Side, actrița a răspuns într-o manieră parțial plină de umor, spunând: „Da, și eu am auzit așa ceva… sincer, nu cred că sunt… Nimic nu mă face să mă simt mai inconfortabil decât o confruntare sau să rănesc sentimentele cuiva și niciodată, niciodată nu aș face asta în mod activ și intenționat”.

Fosta actriță din Anatomia lui Grey a continuat recunoscând că, în mod natural, ”a făcut greșeli și a vorbit sau a acționat fără să vrea sau din neatenție”, la fel ca orice altă ființă umană, însă a precizat: ”Întotdeauna încerc să îndrept orice greșeală”.

De asemenea, ea a împărtășit că are grijă să se apere ”trasând limite și cerând să fie tratată cu amabilitate și respect”. Acestea fiind spuse, vedeta a insistat că nu o face ”cu intenții nepoliticoase sau neplăcute”.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete