Emma Watson, motivul pentru care și-a întrerupt cariera de actriță

Emma Watson nu a mai jucat din 2019. Acum, ea dezvăluie, în sfârșit, motivul care a determinat-o să ia o pauză pe termen nelimitat de pe marele ecran. Într-un interviu, vedeta din Harry Potter a fost sinceră și a explicat decizia care i-a uimit pe fani.

Au trecut 4 ani de când lumea a văzut-o ultima dată pe Emma Watson jucând într-un nou film. Până atunci, actrița a apărut pe ecrane aproape în fiecare an, fără întrerupere, de când și-a făcut debutul mondial în Harry Potter și Piatra Filozofală (2001). Din păcate, se pare că acest lucru și-a pus amprenta asupra ei.

Într-un interviu recent, Emma Watson a recunoscut că a ales să întrerupă activitatea de actriță pentru că nu-i mai aducea nicio bucurie.

„Nu eram foarte fericită, dacă e să fiu sinceră. Cred că mă simțeam un pic în colivie”, a spus actrița, potrivit Bright Side.

Ea a reflectat în continuare asupra impactului negativ pe care îl avea asupra ei acest loc de muncă.

„Lucrul care mi s-a părut foarte greu a fost că a trebuit să ies și să vând ceva asupra căruia nu aveam prea mult control. Am fost trasă la răspundere într-un mod care a început să mi se pară cu adevărat frustrant pentru că nu aveam o voce, nu aveam un cuvânt de spus”, a recunoscut Watson, mai scrie sursa citată anterior.

Actrița din Harry Potter a dat un răspuns clar atunci când a fost întrebată dacă se va întoarce la actorie. “Da, absolut”, a răspuns ea. Cu toate acestea, ea nu se grăbește să facă acest lucru. “Sunt fericită să stau și să aștept următorul lucru potrivit. Îmi place ceea ce fac. Este vorba de a găsi o modalitate de a o face în care să nu trebuiască să mă împart în diferite fețe și persoane. Și pur și simplu nu mai vreau să trec în modul robot”, a spus ea.

Acesta nu este un caz izolat. Alte vedete de la Hollywood au luat pauze în actorie dintr-un motiv sau altul. Pentru Jennifer Lawrence, retragerea din actorie a fost crucială pentru dezvoltarea ei și, de asemenea, nu s-a abținut atunci când a explicat de ce.

Foto: Profimedia

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete