Katherine Heigl, mărturisire surprinzătoare despre bebelușul numărul patru

Katherine Heigl și soțul ei, Josh Kelley, au o viață plină de dragoste alături de fiicele Naleigh și Adalaide și de fiul lor biologic Joshua.

Actrița din „Anatomia lui Grey' și cântărețul Josh Kelley s-au întâlnit când a jucat rolul principal feminin în videoclipul său muzical 2005, „Only You. Doi ani mai târziu, Heigl și Kelley au devenit soț și soție.

Cuplul a adoptat o fetiță de 10 luni, Naleigh, din Coreea de Sud. Vedeta „27 Dresses' și-a manifestat dorința de a-și extinde familia într-un interviu din iunie 2010 acordat revistei Gala.

„Ne-ar plăcea să avem un al doilea copil, adoptat sau biologic', a spus ea la acea vreme.
În aprilie 2012, celebrul cuplu au adoptat cea de a doua fetiță, pe Adalaide.

În ianuarie 2017, Katherine Heigl a dat naștere celui de-al treilea copil, băiețelul Joshua Bishop.

„Pe Adalaide am adoptat-o ​​de la naștere, așa că, oarecum știm cum stă treaba cu un bebeluș. Naleigh, am primit-o la vârsta de 9 luni, așa că, evident, aceasta este prima oară când trecem prin emoțiile unei sarcini. Este incitant și super nou', a declarat Kelley în iunie 2016.

Katherine a dezvăluit revistei Parents că ea și Josh au crezut inițial că mai au nevoie de un copil pentru a umple casa și se gândeau dacă acest lucru va fi biologic, prin adopție sau asistență maternală.

Cu toate acestea, când pandemia COVID-19 a luat cu asalt întreaga planetă, ei s-au răzgândit.

„M-am răzgândit complet. Sunt foarte mulțumit de cei trei!', a spus Katherine.

Frumoasa familie a lui Heigl locuiește în Utah și cei doi artiști au lăsat în urmă luminile strălucitoare de la Hollywood, iubind viața la țară. Cu toate acestea nu sunt lipsiți de provocări.

Naleigh, în vârstă de 12 ani, nu are telefon, ceea ce reprezintă o sursă de certuri în casa ei.

„Știu că mă crede un tiran, dar îmi fac griji cu privire la efectul social media asupra copiilor de vârsta ei. Am urmărit filmul `Dilema socială`. Așa că sunt:„ Du-te și urăște-mă. Încerc să te salvez!', a spus actrița.

În ceea ce privește modul în care a discutat cu fiicele sale despre originile lor, Naleigh din Coreea de Sud, fiica lor mijlocie, Adelaide Hope, din America, actrița din filmul „Aleea cu licurici' a mărturisit:

„Le-am spus: `Aceasta este povestea voastră. Nu știm nimic despre părinții voștri biologici decât foarte puțin despre mamele biologice. Dacă doriți să aflați mai multe despre ei, puteți întreba ce informații doriți. Spuneți-ne ce vă convine să știți'.

Katherine a adăugat: „Trebuie să-mi protejez fiicele și să le pregătesc pentru lume, pentru că nu pot schimba societatea dintr-o lovitură'.

Frumoasa actriță postează des imagini cu cei trei copii spre deliciul fanilor. Micuțul Joshua este bucățică ruptă din ea, iar fanii sunt fascinați de imaginile din care reiese clar asemănarea izbitoare.

„Dumnezeule el este un mini tu', „Seamănă atât de mult cu tine, Dumnezeule', „Este atât de drăguț', sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete