Kate Middleton și-a ignorat alergia de dragul Prințului William

Lui Kate Middleton nu îi poți găsi prea multe cusururi. La aparițiile sale în public, este mereu ca scoasă din cutie. Și pentru a-și onora îndatoririle de Ducesă, își ignoră problemele, mascându-le cum poate mai bine. 

Totuși, viața Ducesei de Cambridge nu este mereu ca într-un basm. Kate Middleton suferă de o formă destul de gravă de alergie, care, teoretic, ar trebui s-o împiedice să participe la anumite evenimente. Ei, bine, conform www.express.com.uk, Kate are alergie la… cai.

În ciuda acestei probleme, Ducesa nu a ezitat să participe la cursa regala de la Ascott, Troopig the Colour, unde caii au defilat prin fața familiei regale. Și nici nu ezită să-l însoțească pe Prințul William la competițiile de polo, știut fiind faptul că Ducele este un mare fan al acestui sport.

Deși are alergie la cai, Kate Middleton a învățat să călărească

Pentru a evita crizele alergice, Kate nu se apropie de animale. Cu toate astea… Ducesa a luat lecții de echitație. Și asta tot din dragoste pentru soțul ei: “William şi-a dorit întotdeauna ca ea să călărească alături de el. Caii reprezintă o parte importantă din viaţa lui. A crescut privind-o pe prinţesa Diana călărind şi a vrut încă de mic să înveţe să facă şi el acelaşi lucru“, a declarat o sursă, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

I-ar plăcea să împărtăşească dragostea lui pentru cai şi pentru călărie cu ea şi ea chiar îşi doreşte să îl facă fericit“, a mai spus aceeaşi sursă.

Citește și

Ce mesaje transmite Kate Middleton cu ajutorul genții? Face un lucru simplu, iar cei care o protejează știu imediat cum să procedeze

Ce a fost Prințul William obligat să facă în ziua nunții cu Kate Middleton

Rochia lui Kate Middleton, din lurex și fir metalic, se găsește de vânzare pe un site cunoscut de haine

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete