Ce mesaje transmite Kate Middleton cu ajutorul genții? Face un lucru simplu, iar cei care o protejează știu imediat cum să procedeze

Fiind o persoană importantă, Kate Middleton nu merge nicăieri fără să fie însoțită de persoane care să se asigure că este în siguranță. De multe ori, ducesa de Cambridge își folosește geanta pentru a transmite diferite mesaje, moment în care cei care o protejează știu cum să procedeze.

Faptul că nu este prezentă la niciun eveniment fără o geantă potrivită este cunoscut, dar felul în care alege să o țină face de multe ori diferența. Un gest aparent discret și pe care cu siguranță multe persoane nici măcar nu l-au sesizat are o semnificație aparte în familia regală britanică.

Ce mesaje transmite Kate Middleton cu ajutorul genții?

Kate Middleton reușește să transmită mesaje importante doar analizând modul în care își ține geanta. Un expert în limbajul corpului a explicat ce se ascunde în spatele anumitor gesturi. Mai exact, atunci când ducesa de Cambridge își ține geanta în zona abdomenului, cu ambele mâini, acesta este un semn prin care arată că nu își dorește să interacționeze cu anumiți oameni, iar cei care o însoțesc știu că într-o astfel de situație trebuie să intervină dacă oamenii vor să îi strângă mâna.

“Dacă își ține geanta cu ambele mâini, aceasta ar putea fi o scuză să nu dea mâna cu oricine. Nu poate să facă acest lucru cu toți cei pe care îi întâlnește.”, a explicat William Hanson, specialist în limbajul corpului, potrivit thesun.co.uk.

Când se află într-un spațiu public, Kate Middleton își ține geanta pe mâna stângă pentru a putea saluta mulțimea cu mâna dreaptă.

Geanta este accesoriul pe care și regina Elisabeta a II-a îl folosește pentru a transmite diferite mesaje. De exemplu, dacă vrea să părăsească un eveniment, regina își pune geanta pe masă, ceea ce înseamnă că întâlnirea trebuie să se termine în cel mult 5 minute, iar dacă vrea să continue o discuție, aceasta își lasă geanta pe un scaun.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kate Middleton.

Foto: hepta.ro

Citește și:

7 cuvinte pe care Meghan Markle nu le poate folosi. Trebuie să dispară din vocabularul ei!

Jessica Simpson, mamă pentru a treia oară. Ce nume a ales vedeta pentru fetița ei?

Cum arată SIA fără perucă? Cântăreața a apărut la un eveniment public cu chipul la vedere

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete