Alexandru Arșinel, despre soția sa: „Nu sunt nervos pe ea. Nu sunt nici om cu ea”

alexandru arsinel, despre sotia sa

alexandru arsinel, despre sotia sa

Alexandru Arșinel a întâmpinat multe greutăți în ultimii ani. Alexandru Arșinel, despre soția sa: „Nu sunt nervos pe ea. Nu sunt nici om cu ea'.

Îndrăgitul actor a trecut prin 5 operații la coloană și un transplant renal. Iar moartea şocantă a doamnei teatrului de revistă, Stela Popescu, l-a îngenunchiat pe marele actor.

Deși timpul a trecut, Alexandru Arșinel este incomplet fără Stela Popescu.

Boala de care suferă îi dă mari bătăi de cap, dar actorul are o durere mai mare – durerea sufletească.

Alexandru Arșinel trece prin momente grele de când soţia lui, Marilena, este imobilizată. Chiar dacă suferința interioară îl macină, actorul își păstrează zâmbetul și optimismul pentru femeia pe care o iubeste de mai bine de 50 de ani.

În toamna anului 2016, soţia lui Alexandru Arşinel a suferit un accident. Marilena Arșinel a căzut şi s-a lovit la cap. Femeia a fost operată, însă nu şi-a mai revenit.

“De vorbit vorbeşte, dar nu se mişcă, picioarele ei refuză să facă asta. E imobilizată, stă în fotoliu şi o deplasăm doar aşa. Avem ajutor, o femeie care stă permanent cu ea. Marilena se simte mai bine, cum să spun, cum se poate simţi un om în situaţia ei. Suntem la Sinaia acum, am adus-o la aer curat. Nepoţii au rămas la cuscri, n-am vrut să îi mai expun la suferinţă. Ei o văd pe bunica în permanenţă însă acum, de Sărbători, n-aş fi vrut să se mai întristeze.”, mărturisea la vremea respectivă Alexandru Arşinel, pentru click.ro.

Alexandru Arșinel, despre soția sa: „Nu sunt nervos pe ea. Nu sunt nici om cu ea'

Astăzi, într-un interviu acordat în cadrul emisiunii Star Matinal, Alexandru Arșinel a vorbit despre soția lui:

“Nu sunt nervos cu ea. Am fost la început. Nu-mi venea să cred că Dumnezeu i-a dat această durere pe care trebuie s-o poarte toată viaţa. Nu sunt nervos pe ea. Nu sunt nici om cu ea. Nu mai sunt om când sunt acasă. Nu mai sunt ăla care am fost. Îmi este foarte greu. Mi-e greu s-o văd cum este şi cum suferă. Mi-e greu să mă uit în ochii ei. Este cel mai greu lucru, dar trebuie să nu mă plâng. Dumnezeu ne ajută şi o traversăm şi momentele acestea”, a spus Alexandru Arşinel, la Antena Stars.

 

Foto:libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete