Ce este tratamentul brazilian cu cheratină, tehnica de coafare la care apelează Meghan Markle

Rareori o vedem pe Meghan Markle purtând bucle sau adoptând oricare altă coafură decât părul întins. Ea a rămas fidelă tratamentului brazilian cu cheratină, care îi netezește perfect părul, hrănindu-l în profunzime.

Meghan a mărturisit într-un interviu că își îngrijește părul folosind măști de anti-electrizare si anti-fire rebele, pentru un păr moale. În plus, pentru a domoli firele rebele, Ducesa de Sussex apelează și la un truc: atunci când își prinde părul, folosește o periuță de dinți, pe care pulverizează spray de păr. Iar pentru a-i da volum părului, apelează la o tehnică arhicunoscută: își apleacă capul în față, apoi revine la poziția dreaptă. Fiecrae dintre noi a făcut asta măcar de câteva ori în viață, nu?

 Beneficiile tratamentului brazilian cu cheratină

Tratamentul brazilian cu cheratină relaxează fibra firului de păr, îl hrănește în profunzime și îl repară. În plus, ține sub control părul electrizat. Această tehnică nu dăunează podoabei capilare, mai ales dacă optezi pentru cheratina fără formaldehidă. Sunt recomandate doar produsele de îngrijire a părului pe bază de cheratină care conțin maximum 0,2% formaldehidă.

Așa că, dacă ești posesoarea unui păr ondulat sau creț și visezi – că așa se-ntâmplă – să-l întinzi, poți apela cu încredere la acest tratament.

Cum se realizează tratamentul brazilian cu cheratină

Dacă vrei să-ți întinzi părul prin această tehnică, rezervă-ți aproximativ 3 ore. Cam atât durează aplicarea lui.

După spălarea părului, hairstilistul îți va împărți părul în meșe și-ți va aplica produsul pe bază de cheratină pe fiecare meșă în parte. Produsul este lăsat să acționeze cam 20 de minute. Apoi, specialistul îți va spăla părul. După uscarea părului, acesta este întins cu ajutorul plăcii de ceramică. Părul va sta perfect întins aproximativ 5 luni dacă îl îngrijești în mod corespunzător. Asta înseamnă ca, în tot acest timp, să folosești doar șampoane și măsști de păr pe bază de cheratină.

Citeste si

Meghan Markle are o nouă preferință vestimentară. De ce se îmbracă tot timpul în negru?

De ce a renunțat Meghan Markle la rujul roșu? Motivul pentru care nu va mai purta un astfel de make-up

Meghan Markle nu pleacă niciodată în călătorie fără acest lucru. Ce nu îi lipsește din bagaj?

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati