Kassandra Rotariu, vești mai puțin bune după investigațiile din Franța. Fiica lui Iosif Rotariu a fost operată de 50 de ori

Kassandra Rotariu are 17 ani și până la această vârstă a suferit nu mai puțin de 50 de operații. Fiica fostul fotbalist Iosif Rotariu a primit acum o veste tristă din partea medicilor din Franța.

Pe 20 ianuarie, Kassandra Rotariu a ajuns la un spital din Strasbourg, unde a stat internată acolo timp de zece zile pentru a fi supusă tuturor investigațiilor ce îi trebuiesc. Tânăra va împlini 18 ani în luna aprilie a acestui an și este mândria familiei sale. Din păcate, în urma investigațiilor făcute, fiica lui Iosif Rotariu are nevoie de mai multe intervenții de urgență.

„Am fost plecați săptămâna trecută în Franța la investigațiile medicale de care spuneam în urmă cu ceva vreme. Am făcut toate controalele, i-am făcut și RMN, iar acum așteptăm răspunsul medicilor de acolo ce și cum trebuie să facem mai departe în funcție de priorități.

Este puțin deplasat maxilarul, dar asta nu este problema gravă pentru că la ea coloana este foarte deplasată și trebuie operată de urgență.

Mai este și problema piciorului unde are proteza care trebuie și ea schimbată foarte repede din cauză că fata a crescut, s-a dezvoltat, și trebuie neapărat această intervenție.

Trebuie făcute amândouă operații, dar nu știu care o să fie prima, totul în funcție de urgență. Kassandra acum este o domnișoară în toată firea, în aprilie, împlinește 18 ani, așa că nu mai am treabă cu ea. Este mândria noastră', a spus îndrăgitul sportiv pentru Click!.

În urmă cu 13 ani, fostul mare fotbalist Iosif Rotariu a adoptat o fetiţă pe nume Kassandra, care a avut o viață greu de imaginat pentru mulți. Ea a fost otrăvită cu acid și arsă cu țigara, iar a rămas cu sechele în urma acestor incidente nefericite.

kassandra-rotariuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Kassandra Rotariu a trăit o viață plină de chinuri

Iosif Rotariu şi soţia sa au adoptat-o pe Kassandra când ea avea doar patru ani. Fetița fusese arsă în nenumărate rânduri cu ţigara şi otrăvită cu acid, iar la un moment dat, a fost aruncată de la fereastră chiar de către bunica ei. Mai mult, pe lângă chinurile greu de imaginat la care a fost supusă, Kassandra suferă și de o boală a oaselor, care îi distruge articulaţiile. În ciuda tuturor acestor greutăți, fata s-a recuperat, iar acum trăiește o viață normală, datorită fostului fotbalist care s-a comportat cu ea ca un adevărat părinte.

Bunica fetei nu a rămas nepedepsită, pentru ororile la care a supus-o pe Kassandra Rotariu. Aceasta a fost condamnată la opt ani de închisoare, din care a executat doar şase. A reuşit să scape mai repede din spatele gratiilor pentru că a avut un comportament „exemplar' cât timp a fost închisă. Imediat după ce a fost eliberată, femeia a fugit din România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete