“Karl Lagerfeld a fost un misogin lipsit de milă” – Cine face aceste afirmații despre designerul principal al casei Chanel

Karl Lagerfeld a fost un misogin lipsit de milă

Karl Lagerfeld a fost un misogin lipsit de milă

Creatorul de modă Karl Lagerfeld, care lucra pentru casa de modă Chanel, a murit marți.

În vârstă de 85 de ani, celebrul designer a lăsat un gol imens în lumea modei. Potrivit presei internaționale, Karl Lagerfeld ar fi murit de cancer la pancreas, sustine presa internațională.

În timp ce lumea modei plânge dispariția unuia dintre cei mai importanți creatori de modă, la doar două zile de când acesta a murit, un scandal e pe cale să izbucnească.

“Karl Lagerfeld a fost un misogin lipsit de milă”

Actrița și modelul Jameela Jamil aduce acuzații grave la adresa designerului.

“Mă bucur că cineva a spus-o. Chiar dacă este puțin cam devreme. A fost un misogin lipsit de milă, un om care avea fobie față de oamenii grași și care, acum, este descris ca un sfânt care a plecat dintre noi prea devreme. Da, a fost un om talentat, dar nu a fost deloc cel mai bun om. Nu poți să ștergi tot ce a făcut un om care e mort”, a scris Jameela Jamil într-o postare pe Twitter, potrivit Daily Mail.

La scurt timp, Cara Delevingne a simțit nevoia să intervină:

“Serios, ai puțin respect. Era născut în 1933! Nu spun că sunt de acord cu unele dintre lucrurile pe care le-a spus. Îi regret moartea și simt că trebuie să iau poziție pentru el acum când nu mai e aici ca să se apere. Te rog să înțelegi că este un moment sensibil și trebuie să folosim iubirea în locul urii”, a completat vedeta.

 

Iulia Sandu

Foto:hepta.ro

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete