Andreea Marin, implicată într-un nou proiect de televiziune: “E o ipostază în care nici eu nu m-am văzut până acum”

Televiziunea nu îi este deloc străină, având în vedere că o lungă perioadă de timp a fost gazda unei emisiuni de succes, însă de data aceasta, Andreea Marin a decis să iasă din zona de confort. Vedeta este implicată într-un nou proiect de televiziune, complet diferit de ceea ce a făcut până în prezent.

Andreea Marin, implicată într-un nou proiect de televiziune

După ce o perioadă și-a dedicat timpul proiectelor caritabile și diferitelor evenimente, Andreea Marin a decis să revină în televiziune. Vedeta va urca pe scena de la iUmor, iar telespectatorii o vor putea vedea pe 23 februarie, la Antena 1. Dacă până acum a fost în postura de prezentatoare, de această dată, Andreea Marin va urca pe scenă în calitate de invitat și îi va ironiza pe cei trei jurați Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

“E o ipostază în care nici eu nu m-am văzut până acum, dar alții?! Avem nevoie uneori să ieşim din pielea noastră şi să intrăm în altă piele… Îmi place să râd cu poftă, să mă simt bine alături de oameni dispuși să ia viaţa peste picior. Să ne distrăm, pentru că viaţa e scurtă şi vrem să ne și simţim bine​. Mereu am emoții când intru pe scenă și poate pare curios, pentru că pentru mine sunt mai bine de 25 de ani de experiență, dar eu cred că atunci când nu mai ai emoție în meseria asta, nu o mai faci bine, nu mai reușești să transmiți și să ajungi la inimile oamenilor”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin nu va fi singura care va face glume pe scena de la iUmor, ci pe lista invitaților speciali se numără și Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, Roxana Vancea, mama Deliei și mama lui Mihai Bendeac.

Sezonul șase al emisiunii iUmor începe sâmbătă, pe 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, cei trei jurați fiind în căutarea celor mai bune numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Marin.

Foto: facebook

Citește și:

Cum a învins Florin Călinescu cancerul: N-am o problemă…până la oncologie! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui'

Cum a scăpat acest model de acnee? Dieta care a făcut minuni pentru tenul ei

Dieta cu care Nicoleta Luciu își propune să slăbească până la vară: Ingredientul minune va fi…'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete