Johnny Depp, motivul pentru care refuză să mai joace în Pirații din Caraibe

În ciuda numeroaselor presupuneri privind potențiala revenire a lui Johnny Depp în seria Pirații din Caraibe, fanii care își doresc cu ardoare o revenire a acestuia în rolul căpitanului Jack Sparrow trebuie să se pregătească pentru o dezamăgire amară. Din păcate, actorul, acum în vârstă de 60 de ani, a decis să nu mai colaboreze cu Disney.

Apropiații lui Johnny Depp afirmă că acesta a rupt definitiv legăturile cu Disney. Motivul care stă la baza acestei luări de poziție constă în resentimentele sale profunde față de rezilierea bruscă a contractului său de către studio în timpul bătăliei juridice cu fosta sa soție Amber Heard.

Recent, președintele studiourilor Disney, a generat titluri la nivel mondial prin exprimarea lipsei actuale de angajament a studioului în ceea ce privește revenirea lui Johnny Depp. Această declarație a fost interpretată pe scară largă ca o mișcare strategică pentru a menține o posibilitate pentru artist, în urma victoriei sale legale de anul trecut.

Cu toate acestea, după ce și-a analizat cu atenție opțiunile și preferințele în ultimele luni și în pragul sărbătoririi celei de-a 60-a aniversări, surse apropiate renumitului actor au dezvăluit că acesta nu este interesat să participe la un film Disney. Se pare că rănile provocate de concedierea sa bruscă în urma procesului de defăimare încă îl dor pe Depp.

Deși Johnny Depp a declarat la Festivalul de Film de la Cannes că nu se simte exclus de Hollywood, firea sa sensibilă nutrește furie față de modul în care s-au desfășurat acuzațiile. În consecință, el a luat decizia de a se concentra pe o viață detașată de industria de divertisment, considerând că aceasta este calea cea mai favorabilă pentru el, scrie Bright Side.

Potrivit unui prieten de încredere, actorul a hotărât că, indiferent de atracția financiară sau de potențialul aparițiilor cameo, nu va lua niciodată în considerare ideea de a se întoarce la acest studio pentru viitoare proiecte cinematografice. Mai mult, pare extrem de puțin probabil ca el să cedeze tentației de a semna din nou pentru vreun film de studio, mai scrie sursa citată.

Nu numai Disney a rupt legăturile cu Depp atunci când au apărut problemele. De exemplu, chiar dacă este nașul copiilor lui Tim Burton și a păstrat o prietenie de lungă durată cu regizorul, Depp nu va apărea în următoarea continuare a filmului Beetlejuice, produs de Warner Bros.

După cinci ani în care a fost consumat în mare parte de bătălii juridice, Depp își adună acum bucățile carierei și își îndreaptă energia spre muzică, artă și crearea de filme independente. După evenimentul de la Cannes, actorul a concertat timp de două seri la Albert Hall, cântând la chitară înconjurat de fanii săi, în cadrul unui omagiu adus prietenului său, Jeff Beck.

Privind în viitor, Depp plănuiește să regizeze un film intitulat Modi, care descrie 24 de ore din viața artistului Modigliani. În timp ce el se va afla în spatele camerei de filmat, alte persoane vor prelua rolurile de actori. Muzica rămâne principala sa preocupare, iar supergrupul său format din Depp, Alice Cooper și Joe Perry de la Aerosmith lucrează în prezent la cel de-al treilea album.

El se înconjoară de un grup de prieteni apropiați, printre care se numără și asistentul său, precum și actorul Paul Bettany, care îl însoțesc oriunde merge. Sursele susțin că Depp a găsit un sentiment de mulțumire boemă în cadrul acestui cerc de aur de suflete creative de încredere și respectate.

Mai mult, Depp a participat la dineul oficial de după premiera filmului său la Cannes, dar a decis să lipsească de la petrecerea ulterioară, care a început la miezul nopții. O sursă apropiată a menționat că acesta a vrut să se asigure că este bine odihnit pentru angajamentele mediatice programate pentru ziua următoare.

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.
Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete