Jessica Biel, fotografii rare cu copiii ei într-o postare pentru Justin Timberlake

Cu multă dragoste, Jessica Biel a intrat pe pagina sa de Instagram pentru a-și sărbători soțul, Justin Timberlake, de Ziua Tatălui. Actrița și-a încântat fanii împărtășind fotografii rare cu copiii lor într-o postare emoționantă cu dedicație. Momentul de trecere în revistă a vieții lor de familie a evocat căldură și admirație în rândul urmăritorilor, creând un moment emoționant pe rețelele de socializare.

Jessica Biel a intrat pe rețelele de socializare de Ziua Tatălui pentru a-și exprima dragostea și aprecierea nu doar pentru soțul ei, Justin Timberlake, ci și pentru toți tații din întreaga lume. Într-o postare pe Instagram, ea și-a transmis mulțumirea, recunoscând sprijinul și dragostea neclintită oferite de tați. Mesajul ei sincer a rezonat cu cei care o urmăresc, capturând esența legăturii speciale dintre un părinte și un copil.

Actrița a împărtășit mai multe fotografii prețioase care surprind momentele de dragoste din familia lor, în care apar cei doi fii ai lor, Silas și Phineas.

jessica-bielSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

„Te iubim pe tine și inima ta tandră mai mult decât putem spune. La mulți ani de Ziua Tatălui, iubitule”, a mai scris vedeta în vârstă de 41 de ani.

Cei doi sunt împreună din 2007 și sunt considerați unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood. Justin spune că secretul căsniciei lor fericite este să îi ofere Jessicăi „absolut totul.”

Foto: Instagram

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.
Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete