John Travolta, sfâșiat de durere și dor: „Mă gândesc la tine în fiecare zi”

John Travolta îl onorează pe răposatul său fiu, Jett, în ziua în care acesta ar fi împlinit 30 de ani.

Actorul din American Crime Story, în vârstă de 68 de ani, a scris miercuri pe Instagram un omagiu emoționant pentru Jett, fiul pe care l-a avut cu regretata sa soție, Kelly Preston.

Împărtășind o poză cu el însuși și copilul său adolescent de atunci, John Travolta a scris în legenda: „Dragul meu Jetty, îmi lipsești mai mult decât pot spune în cuvinte. Mă gândesc la tine în fiecare zi. La mulți ani. Te iubește tatăl tău'.

Jett a murit în ianuarie 2009 în timp ce se afla în vacanță cu familia sa în Bahamas. Adolescentul s-a lovit cu capul de o cadă după ce a suferit o criză la casa de vacanță a familiei sale, la hotelul Old Bahama Bay de pe insula Grand Bahama.

Ziua de naștere a lui Jett vine cu mai puțin de trei luni înainte de a se împlini doi ani de la moartea lui Preston. Aceasta și-a pierdut viața la 57 de ani, în vara lui 2020, după o luptă de doi ani cu cancerul de sân.

„În dimineața zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, soție și mamă adorată, a murit după o luptă de doi ani cu cancerul de sân. Alegând să lupte în secret, a fost supusă unui tratament medical de ceva vreme, susținută de cei mai apropiați familie și prieteni.

Era un suflet strălucitor, frumos și iubitor, care ținea profund la ceilalți și tot ce atingea prindea viață. Familia ei vă cere să înțelegeți nevoia lor de intimitate în acest moment', a declarat în exclusivitate un reprezentant al familiei pentru PEOPLE.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete