Destinul tragic al soției lui John Travolta

Căsătorit timp de 29 de ani cu actrița Kelly Preston, John Travolta a trecut prin momente grele în ultimii ani. După moartea fiului lor cel mare, în 2009, cunoscutul actor s-a confruntat anul trecut și cu pierderea soției. Aceasta a dus o luptă discretă, dar cruntă cu cancerul de sân.

Zilele trecute, într-o postare emoționantă în mediul online, John Travolta a vorbit despre soția lui, actrița Kelly Preston. Aceasta și-a pierdut viața în iulie, anul trecut, fiind diagnosticată cu cancer la sân.

„Off the Rails este ultimul film al lui Kelly – ea a fost foarte mândră de acesta și de întregul talent minunat cu care a avut ocazia să lucreze în el'. Acesta a continuat: „Filmul este disponibil în cinematografele din UK și Irlanda începând de vineri, 23 iulie'.

John TravoltaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Kelly Preston și-a pierdut viața la 57 de ani

Ce destin trist, cel al soției lui John Travolta! Aceasta și-a pierdut viața anul trecut, în perioada de vârf a pandemiei, după ce doi ani s-a luptat cu diagnosticul de cancer la sân. Cuplul de actori a avut împreună trei copii, însă cel mai mare și-a pierdut, de asemenea, viața. La 16 ani, în timpul unei vacanțe de Crăciun, acesta a alunecat în cadă, din cauza unei crize epileptice. Nu era pentru prima oară când i se întâmpla asta. De-a lungul vieții, s-a tot confruntat cu astfel de crize, posibil legate de diagnosticul de autism.

Însă, cu ocazia vacanței în Bahamas, momentul i-a fost fatal. După pierderea fiului lor, Jett, John Travolta a susținut că a fost șantajat de unul dintre medicii din Salvarea chemată la hotel. S-a spus la vremea respectivă că fiul lui avea nevoie de supraveghere permanentă, pe care nu ar fi primit-o. Aparținând cultului scientologic, care nu recunoaște autismul ca fiind o afecțiune medicală, se pare că fiul lor ar fi fost singur în cameră, descoperit în baie de o menajeră.

Citește și: Mirabela Dauer, mărturie emoționantă despre diagnosticul de cancer

Foto: Facebook/John Travolta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete