Jocul simplu, dar interesant care stimulează imaginația și atenția copilului tău! Provoacă-l să rezolve un labirint

Timpul de calitate petrecut alături de cei mici este foarte important pentru orice părinte. Chiar dacă ai un program încărcat la serviciu, contează mult să-ți faci timp pentru copilul tău, să-l asculți, să vorbești cu el în fiecare zi, să-i oferi afecțiune și nu în ultimul rând să te joci cu el.

Chiar dacă ești acasă sau ai plecat într-o vacanță cu mașina sau cu avionul, este ideal să te gândești la câteva jucuri interesante și constructive pentru copilul tău. Ideal ar fi să-l ții departe pe cel mic de telefonul mobil și de tabletă și să-l înveți să aleagă niște jocuri mai creative, care să-i stimuleze imaginația și atenția la detalii.

Labirintul, jocul care stimulează imaginația copilului tău

Un exemplu foarte bun este jocul de tip labirint. Așa că ar trebui să ai mereu loc în geanta ta pentru câteva labirinturi și un creion. Copiii vor fi foarte încântați, vor avea ocupație interesantă, care le va capta atenția. Dacă ai treabă sau ești în vacanță, vei putea călători liniștită pentru că cei mici vor fi atenți la jocul lor.

Iată câteva exemple de labirinturi pe care ar trebui să le încerce copilul tău în galeria foto de mai sus!

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Concert gratuit pentru copii la Sala Radio, pe 1 iunie

Când începe vacanța de vară 2018 și cate weekenduri prelungite mai au elevii în acest an școlar

Cum influențează înotul dezvoltarea copilului tău? 5 motive pentru care ar trebui să-ți duci copilul la înot chiar de mâine

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie