Jim Carrey refuză să facă selfie-uri cu fanii săi. Care este motivul?

Aproape că nu există persoană care să nu își fi făcut măcar un selfie, acest tip de fotografie bucurându-se de popularitate în întreaga lume. Cu toate acestea, există și persoane care resping acest tip de fotografie, iar printre ele se numără și Jim Carrey. Actorul refuză să facă selfie-uri cu fanii săi, explicând și motivul pentru care a luat această decizie.

Un selfie alături de artistul favorit reprezintă un ideal pentru o mulțime de persoane, însă cei care își doresc să facă o astfel de fotografie cu Jim Carrey trebuie să renunțe la idee și asta pentru că actorul respinge fotografiile de acest gen.

Jim Carrey refuză să facă selfie-uri cu fanii săi. Care este motivul?

Jim Carrey dorește să aibă o relație apropiată cu fanii săi, însă ideea de a face selfie-uri nu este deloc pe placul său. Actorul a mărturisit că preferă să se apropie altfel de cei care îi apreciază activitatea artistică, să îi cunoască, să vorbească cu ei, considerând că un selfie, deși fizic îi apropie pe oameni, la nivel psihologic ajunge să îi îndepărteze.

“Am renunțat cu multă vreme în urmă la ideea de a fi ceva pentru cineva. Nu cred că trebuie să îi mulțumești pe toți. Nu sunt respingător cu oamenii, dar prefer să le spun “bună”, “cine ești?” sau “cum te simți azi?”,  decât să facem un selfie. Selfie-urile opresc viața. Apoi sunt postate pe Instagram pentru a da oamenilor un sentiment fals de relevanță. Toată lumea era înnebunită după Steve Jobs. Mi-l şi imaginez în iad, fugind disperat de demonii care vor să facă un selfie cu el.”, a spus Jim Carrey, potrivit metro.co.uk.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Jim Carrey.

Foto: hepta.ro

Citește și:

A murit actorul Billy Drago. Ce filme l-au făcut celebru?

Regina Letizia a Spaniei a oferit o usturătoare lecție de stil Ducesei de Cambridge și nu doar ei…

Regulile stricte pe care Meghan Markle și prințul Harry vor trebui să le respecte când își vor boteza copilul

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete