Regulile stricte pe care Meghan Markle și prințul Harry vor trebui să le respecte când își vor boteza copilul

reguli Meghan Markle și prințul Harry
Vezi pozele

Orice eveniment important care are legătură cu familia regală britanică impune respectarea protocolului regal. Astfel, există câteva reguli stricte pe care Meghan Markle și prințul Harry vor trebui să le respecte când își vor boteza copilul.

Botezul micuțului Archie Mountbatten-Windsor, primul copil al lui Meghan Markle și al prințului Harry, se apropie cu pași repezi, astfel că pregătirile sunt în toi. În această vară, ducii de Sussex își vor creștina primul născut și cu siguranță, la fel cum s-a întâmplat și în cazul nunții, evenimentul va fi urmărit de un număr impresionant de persoane.

Regulile stricte pe care Meghan Markle și prințul Harry vor trebui să le respecte când își vor boteza copilul

În ziua creștinării micuțului Archie, Meghan Markle și prințul Harry vor fi nevoiți să respecte o serie de reguli stricte, însă având în vedere că ducesa de Sussex a încălcat de nenumărate ori protocolul regal, șansele ca și de această dată să ignore anumite detalii sunt foarte mari.

1. Vestimentația

În ziua botezului, prințul Harry și Meghan nu vor avea libertatea de a alege ținuta pe care băiețelul lor o va purta la botez. Archie va îmbrăca ceva cu adevărat special și care are legătură cu istoria familiei sale. Mai exact, micuțul va purta o rochie din mătase și dantelă, o replică a rochiilor în care au fost botezați toți copiii din familia regală, din 1841 și până în prezent. Modelul original a fost comandat de regina Victoria pentru fiica sa și a fost purtat de alți 62 de copii, inclusiv de regina Elisabeta a II-a. Pentru că rochia originală s-a uzat în urma purtărilor repetate, familia regală a decis să o înlocuiască cu o replică.

2. Cristelnița

Meghan Markle și prințul Harry vor aduce în biserică o cristelniță specială în ziua botezului. Aceasta este folosită încă din anul 1841, este confecționată din aur și argint și va fi decorată cu flori și ierburi. Cristelnița este printre cele mai valoroase obiecte care aparțin familiei regale britanice,  motiv pentru care este păstrată într-un loc special.

3. Apa

Nici apa folosită pentru botezul lui Archie nu va fi aleasă întâmplător. Primul copil al ducilor de Sussex va fi botezat cu apă din râul Iordan.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle și prințul Harry.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Oana Roman, de urgență la spital cu fetița. Ce a înghițit micuța Isabela?

Pamela Anderson a rupt tăcerea și a spus adevărul despre iubitul ei: Este un monstru!' Vedeta este devastată!

De ce merge Iulia Albu îmbrăcată la plajă? Motivul pentru care nu se expune la soare

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete