Regina Letizia a Spaniei a oferit o usturătoare lecție de stil Ducesei de Cambridge și nu doar ei…

Letizia Ortiz Rocasolano este soția Regelui Felipe al VI-lea, nu face parte din nicio ramură a vreunei familii regale, dar prin căsătoria cu Prințul Felipe de Asturia, a devenit, mai întâi Prințesa Letizia a Spaniei, iar mai apoi Regină. Meseria ei înainte de a deveni cea mai importantă femeie din Spania? Jurnalistă.

Cu ocazia celebrării celui mai înalt ordin cavaleresc din Marea Britanie, Regele și Regina Spaniei au fost invitați ca oaspeți de onoare de însăși Majestatea Sa Regina Elisabeta a Marii Britanii să sărbătorească împreună Garter Day, o procesiune anuală unde cavalerii ordinului Garter mărșăluiesc până la capela Saint George unde are loc o slujbă comemorativă.

Alături de Ducesa de Cambridge, îmbrăcată într-o ținută caracteristică, specifică stilului cu care ne-a obișnuit, s-a evidențiat rochia și întreaga ținută a Reginei Spaniei, Letizia. Aceasta a ales o rochie creată de un designer spaniol, Cherubina, care pe site-ul brandului se poate achiziționa pentru suma de 280 de euro.

Fără îndoială, rochia Reginei Letizia a surclasat rochia-pardesiu a Ducesei de Cambridge, puțin neinspirată și mult prea predictibilă, fără un strop de originalitate și tușă regală.

Deși corect și îngrijit, stilul Ducesei de Cambridge tinde să devină repetitiv și să nu-i aducă acesteia un plus de imagine dacă nu apelează  și la alte croieli care să-i complimenteze trupul filiform.

Rochia-pardesiu a Ducesei de Cambridge este semnată Catherine Walker, și după apariția în presă a pozelor cu ținuta, evident, produsul a fost sold-out de pe site-ul designerului.

Nici pălăria Ducesei nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Alegerea accesoriului pentru păr cu voaletă a Reginei a fost cu câteva clase peste pălăria semnată Sylvia Fletcher purtată de Kate și la alte evenimente.

Foto: Hepta

Citește și:

Problema de sănătate cu care se confruntă Kate Middleton și regina Elisabeta a II-a. Ce au în comun cele două?

Ce cadou a primit prințul William din partea lui Kate Middleton și a copiilor? Ducele de Cambridge, profund emoționat

Accident regal. O bătrână a fost grav rănită de o motocicletă care îi escorta pe Prințul William și pe Kate Middleton

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete