Jet Li, de nerecunoscut. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actorul?

Jet Li probleme de sănătate

Cele mai recente fotografii cu Jet Li au stârnit îngrijorarea fanilor. Actorul de 55 de ani este de nerecunoscut, aspectul îmbătrânit al acestuia fiind accentuat și de problemele de sănătate cu care se confruntă.

Sportul a fost mereu o parte importantă din viața lui Jet Li, acesta fiind un cunoscut maestru de arte marțiale și campion de wushu. Pe lângă activitatea fizică, acesta s-a remarcat și în domeniul actoriei, filmele de acțiune în care a jucat fiind urmărite de o mulțime de persoane. Dacă fanii actorului erau obișnuiți să îl vadă plin de energie și cu un tonus de invidiat, fotografiile în care a fost surprins recent au arătat cât de mult s-a schimbat acesta din cauza problemelor de sănătate.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Jet Li?

Jet Li a fost diagnosticat în anul 2010 cu hipertiroidism, această afecțiune având un impact puternic asupra metabolismului și ritmului cardiac, potrivit agerpres.ro. Pe lângă această boală, actorul a dezvoltat mai multe complicații spinale, toate aceste afecțiuni împiedicându-l să își desfășoare activitățile fizice.

https://twitter.com/StxNaty/status/997957786200928257

Fotografiile realizate în timpul vizitei actorului la un templu din Tibet au ridicat un mare semn de întrebare cu privire la starea acestuia de sănătate. Palid, fără păr și cu fața ridată, actorul pare mult mai în vârstă. Dacă în realitate are 55 de ani, cei care au analizat fotografiile au estimat că vârsta acestuia este cuprinsă între 70 și 80 de ani.

Bianca Hriscu

Foto: twitter, shutterstock.com

Citește și:

Fotograful nunţii regale a dezvăluit detalii emoționante despre Prințul Harry și Meghan Markle: „Acel moment mi-a dat fiori. Toată lumea avea lacrimi în ochi'

Prințesa Charlotte, surprinsă într-o ipostază adorabilă la nunta regală. Cum a fost fotografiată?

Meghan Markle, surpriză pentru Kate Middleton chiar în ziua nunții. Ce cadou i-a făcut cumnatei sale?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete