Familia lui Adrian Daminescu trece prin clipe cumplite. A murit socrul artistului. Mesajul tulburător transmis de soția lui: „L-am privit ultima oară”

Familia lui Adrian Daminescu trece prin momente grele. Soția artistului, a făcut un anunț trist, chiar pe contul său de socializare. Daniela Daminescu a anunțat că tatăl ei a murit și a anunțat această veste prin intermediul unui mesaj tulburător.

Soția lui Adrian Daminescu a anunțat că și-a pierdut tatăl, printr-un mesaj publicat pe Facebook.

Socrul lui Adrian Daminescu a murit

Oamenii i-au scris zeci de mesaje de înjurajare, mai ales că acum, femeia în vârstă de 53 de ani trece prin momente cumplite.

„Azi l-am privit ultima oară pe TATA, fizic. NICIODATĂ nu îi voi uita chipul, bunătatea din privire, zâmbetul cu care a încercat până în ultima clipă să ne încurajeze pe toți și mai ales ultima comunicare vizuală în care mi-a lăsat de înțeles că… asta e, s-a terminat… pentru că nu mai putea comunica verbal. Încerc să mă adun și TREBUIE SĂ O FAC, TREBUIE SĂ MERG MAI DEPARTE, am învățat să trăiesc cu amintirile celor dragi încă de acum mai bine de 15 ani, pot să controlez aceste amintiri și O SĂ O FAC în continuare. Azi am mai smuls o parte din suflet, care a plecat cu TATA. Mă dor toate, nu am parte din corp, suflet, minte care să nu fie afectată, dar E NORMAL. DRUM BUN, TATA, și, de ACOLO, DE SUS,TE ROG AJUTĂ-NE CAND SIMȚI CĂ AVEM NEVOIE!', a scris soția lui Adrian Daminescu, pe pagina sa de Facebook.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Adrian Daminescu și soția lui, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cătălin Crișan revine pe scenă alături de fiica lui, după ani de absență! Cum arată Daria Cătălina la 17 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati