Jean Paler, stare de sănătate precară: „Inima mea mai funcționează doar…”

Jean Paler este unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie. De-a lungul timpului aceasta a reușit să aducă pe chipul românilor de pretutindeni zâmbete și stare de bine. Acum, însă, artistul în vârstă de 68 de ani se află într-o perioadă extrem de grea a vieții sale din cauza problemelor de sănătate și a celor financiare.

Jean Paler a mărturisit cât de greu îi este acum după ce s-a retras din lumina refelctoarelor. El locuiește la țară, însă și-ar dori să se întoarcă în București. În ultimii ani, actorul a avut mai multe preinfarcturi, ceea ce îl face extrem de vulnerabil în fața problemelor cu inima.

Actorul de comedie a declarat că mai multe luni din an le petrece în spital. Nici din punct de vedere financiar nu o duce bine și a recunoscut că fără sprijinul familiei ar fi cedat de mult timp.

„Sunt cardiac cronic, operat, cu stenturi, am și defribilator. Medicamentele mă costă 1400 de lei pe lună. Am o pensie de 840 lei, mi-e și rușine. M-au uitat toți, parcă nici nu exist! Dacă nu aș avea familia să mă ajute, aș fi pierdut! În fiecare an stau în spitale câte patru luni. Am 4 stenturi și un defibrilator. Inima mea mai funcționează doar 30 la sută.

Doctorii se minunează cum de mai poate inima să împingă sângele la cap și la picioare. Inima bate în fibrilații, face sincope. 12 secunde inima mea nu a bătut deloc. Puteam să mor! Eram pe stradă, în Sinaia, și am făcut o sincopă. Am căzut în fața unei mașini. Omul a crezut că m-a lovit el cu mașina. Au dat telefon la 112 și m-au dus la Fundeni, unde m-au pus pe picioare. M-am obișnuit cu infarct după infarct', a mărturisit Jean Paler.

În prezent, actorul locuiește la Sinaia, însă a recunoscut că i-ar plăcea să se întoarcă în București. După o carieră impresionantă de 43 de ani, pensia lui Jean Paler este atât de mică încât abia reușește să-și cumpere medicamentele care îl țin în viață.

„Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică, mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini. Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul. M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul.

Dacă aș fi avut o pensie de 2.500 de lei, m-ar fi lovit norocul. Dar, probabil, nu voi fi acasă când va veni norocul pe la mine. Într-o țară în care poporul e orfan, trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților', a mai spus celebrul actor de comedie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro