Jane Fonda, dezvăluiri neașteptate la cei 85 de ani ai săi: „Sunt superconștientă că sunt mai aproape”

Jane Fonda a discutat deschis despre experiențele sale legate de îmbătrânire și despre modul în care aceasta i-a influențat perspectiva asupra vieții.

„Sunt superconștientă că sunt mai aproape de moarte. Și asta nu mă deranjează chiar atât de mult”, a declarat Jane Fonda, scrie Bright Side. Ea a subliniat importanța acceptării vârstei și a găsirii împlinirii în diferite etape ale vieții.

Videoclipurile de antrenament la domiciliu ale lui Jane Fonda au devenit populare în anii 1980. Jane Fonda a dezvăluit că tutorialul său inițial cu echipa sa este încă cel mai popular video de acasă din toate timpurile. Potrivit actriței, videoclipurile sale au fost menite să ajute femeile care nu își permit să meargă la o sală de sport sau care se simt stânjenite de prezența într-o sală de sport, sau care nu pot merge la o sală de sport pentru că au un copil mic.

Vedeta, în vârstă de 85 de ani, și-a exprimat fascinația față de impactul pozitiv pe care îl au videoclipurile sale de antrenament la domiciliu asupra vieții oamenilor. În timp ce unii s-au apucat inițial de antrenamente pentru a pierde în greutate, ea a fost mișcată de poveștile femeilor care au experimentat efecte transformatoare dincolo de condiția fizică. De la gestionarea diabetului fără medicamente până la dobândirea încrederii de a se afirma la locul de muncă, aceste rezultate care le dau putere au rezonat profund cu Jane Fonda.

Jane Fonda, actriță premiată cu Oscar și susținătoare a protecției mediului, și-a împărtășit perspectiva asupra îmbătrânirii într-un interviu acordat revistei Vogue. Ea le încurajează pe femei să nu se teamă de îmbătrânire, subliniind că vârsta nu ar trebui să limiteze plăcerea de a trăi, de a avea relații sau de a căuta noi experiențe. La 85 de ani, Fonda crede în spargerea stereotipurilor asociate cu vârsta și în asumarea libertății de a continua să-și trăiască viața la maxim.

Abordând subiectul experienței sale personale cu chirurgia plastică, Jane Fonda a recunoscut prevalența femeilor bogate care se supun la diverse proceduri de lifting facial, care se soldează adesea cu rezultate nefavorabile. Deși și-a făcut un lifting facial, ea a decis în mod conștient să renunțe la alte proceduri, deoarece nu dorea să apară „deformată”, mai scris sursa citată anterior.

Jane Fonda este un exemplu inspirat de acceptare a îmbătrânirii și de a duce o viață vibrantă și plină de satisfacții chiar și la o vârstă înaintată. Stilul ei de viață activ și captivant demonstrează că vârsta nu limitează capacitatea cuiva de a se bucura de experiențe interesante și captivante. Așa cum a spus ea odată: “Poți fi foarte bătrân la 60 de ani și poți fi foarte tânăr la 85 de ani”.

Actrița pune accentul pe importanța cultivării unui stil de viață activ de la o vârstă fragedă, care are un impact pozitiv asupra mobilității pe termen lung și a bunăstării generale. Ea a împărtășit: “Nu fac multe tratamente faciale, nu cheltuiesc mulți bani pe creme de față sau ceva de genul acesta, dar rămân hidratată, dorm, mă mișc, mă feresc de soare și am prieteni buni care mă fac să râd. Și râsul este un lucru bun.”

Celebrități precum Jane Fonda, Reese Witherspoon și Jennifer Love Hewitt servesc drept exemple inspirate că îmbătrânirea nu trebuie să fie atât de intimidantă pe cât o prezintă adesea societatea. Abordarea lor grațioasă a îmbătrânirii demonstrează că drumul îmbătrânirii poate fi împlinitor și dătător de putere cu ajutorul îngrijirii de sine, a unei mentalități pozitive și a îmbrățișării frumuseții naturale a fiecăruia.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete