Ce a spus Andreea Marin despre prima apariție oficială a fiicei sale: „Mi-au dat lacrimile, aproape nu mai puteam continua să fac ce am de făcut”

Zilele trecute, Violeta Bănică, în vârstă de 15 ani, a făcut furori la Gala Atipic Beauty, prima ei apariție oficială. Cea mai emoționată a fost mama ei, Andreea Marin.

Invitată într-o emisiune la Pro TV, Andreea Marin, în calitate de mamă, dar și de producător al Galei, a povestit despre experiența avută la vederea fiicei pe scenă, într-o rochie roșie superbă. „Am fost emoționată de faptul că pentru prima dată a urcat pe scenă fiica mea, Violeta, la brațul fratelui ei, Radu Ștefan Bănică. Ea nu a mai ieșit până acum în public. Ca mamă nu ai cum să nu simți emoția.

Aveam și invitați din Corpul Diplomatic, din ONG-uri din afara țării, oameni vorbitori de engleză, ea e pasionată de limba engleză, atunci am profitat, am întrebat-o ceva și a răspuns într-o engleză impecabilă. Am fost mândră de ea, am fost și emoționată, îți spun sincer, mi-au dat lacrimile, aproape nu mai puteam continua să fac ce am de făcut, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul ei', a spus ea.

Și a continuat: „Orice mamă își vede puiul frumos. (…) Și Violeta și Ștefănel seamănă foarte bine, sunt cu mult bun simț, contează foarte mult în lumea asta nebună în care trăim. Au fost ținuți departe, foarte rar au apărut în lumina reflectoarelor, mai mult accidental, acum înfloresc pe baza rezultatelor proprii'.

violeta-banica-si-fratele-radu-stefan-banicaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Cine a îmbrăcat-o pe Violeta Bănică

Rochia Violetei Bănică, semnată de designerul Eli Lăslean, a fost creată special pentru fiica Andreei Marin. „ Violeta a facut senzație aseară la Gala Atipic Beauty când a apărut la brațul fratelui ei Ștefan…m-am bucurat mult să văd cât e de frumoasă și ce mult îi place rochia roșie , spectaculoasă, pe care am creat-o special pentru ea !’, a dezvăluit designerul.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

a

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete