Antonia a mărturisit! Care este problema de sănătate care o frământă?

Antonia Iacobescu, în vârstă de 31 de ani este una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul românesc. Iubita lui Alex Velea și-a surprins fanii din nou cu o postare pe rețelele de socializare. Frumoasa cântăreață a decis să nu se mai ascundă și a mărturisit care este problema ce o frământă uneori.

Artista a cucerit inima românilor datorită talentului său muzical și a frumuseții sale. Toate acestea i-au asigurat cele mai înalte culmi ale succesului. Mai mult de atât, frumoasa cu ochii verzi este extrem de sinceră cu fanii săi și întotdeauna a răspuns întrebărilor acestora.

Ce vedem pe micile ecrane nu este întotdeauna conform cu realitatea, iar Antonia a avut curajul să publice pe contul său de Instagram câteva fotografii în care apare cu fața plină de acnee.

„Din când în când fața mea izbucnește, dar am învățat să fiu în regulă cu asta. Doar copleșită de stres…asta e tot. Ei bine!', a spus Antonia în dreptul pozelor pe Instagram (vezi galeria foto).

Cu toate acestea, frumusețea ei este incontestabilă, iar micile imperfecțiuni sunt firești și fac parte din viața oricărei femei. Tocmai din această cauză, Antonia poate fi un exemplu pentru toate tinerele care o admiră, iar faptul că își expune naturalețea în acest fel poate fi o dovadă a faptului că aceste probleme pot apărea chiar și în viața celor mai frumoase femei.

Evident, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, astfel că frumoasa artistă a primit apreciere și susținere din partea acestora, iar faptul că suferă acum de această problemă nu schimbă cu nimic ceea ce este ea cu adevărat.

„Ești tot TU și în perioada asta. Trebuie să te accepți așa cum ești și să te iubești oricum. Felicitări pentru curaj!, Eu chiar nu înțeleg de ce ești atât de frumoasă…, Așa frumoasă și naturală', acestea fiind câteva dintre comentariile celor care o urmăresc pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete